نوشته شده توسط : lsdf


:: برچسب‌ها: چشم انداز , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf


:: برچسب‌ها: باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf


:: برچسب‌ها: جشنواره ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

احمد داوداوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه روز یکشنبه اول آوریل (۱۳ فروردین) در پایان دومین نشست "دوستان سوریه" در استانبول گفت که حاضران در این نشست توافق کرده‌اند که از روند تامین نیازهای بشردوستانه مردم سوریه و نیز کشورهای همسایه سوریه که پذیرای پناهجویان سوری هستند، حمایت بیشتری بکنند.

او بر حق مردم سوریه برای دفاع از خود در برابر حمله‌ها نیز تاکید کرد.

گزارش شده است که کشورهای حامی تغییرات سیاسی در سوریه، شورای ملی سوریه، یکی از گروه‌های اصلی مخالف دولت سوریه را به عنوان نماینده مشروع تمام مردم سوریه به رسمیت شناخته‌اند.

رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه نیز صبح روز یکشنبه اول آوریل در مراسم آغاز به کار کنفرانس "دوستان سوریه" گفت که درخواست‌های مشروع مردم سوریه باید هرچه سریع‌تر برآورده شود و جامعه بین‌الملل در این باره کوتاهی کرده است.

وزیران امور خارجه بیش از ۷۰ کشور جهان در دومین نشست "دوستان سوریه" در استانبول شرکت داشتند. بررسی روش‌های افزایش فشارها بر دولت بشار اسد برای اجرای طرح صلح پیشنهادی فرستاده مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب هدف اصلی این نشست اعلام شده بود.

بر اساس گزارش‌ها از استانبول، شرکت‌کنندگان در این نشست بر ضرورت اعمال تحریم‌های بیشتر علیه دولت سوریه تاکید کرده‌اند، اما در عین حال، گفته شده است که همچنان برای مذاکره و یافتن راه‌حلی دیپلماتیک به منظور پایان دادن به خشونت‌ها در سوریه فرصت باقی است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آلن ژوپه، وزیر امور خارجه فرانسه، روز یکشنبه اول آوریل (۱۳ فروردین) در جمع خبرنگاران در استانبول گفته است: "تصمیم گرفته‌ایم کارگروهی درباره تحریم‌ها علیه سوریه تشکیل شود."

نمایندگان ۷۰ کشور در شرایطی یافتن راهی برای پایان دادن به خشونت‌ها در سوریه را بررسی کردند که کشورهای حامی دولت بشار اسد، از جمله روسیه، چین و ایران، در این نشست نماینده‌ای نداشتند.

دولت سوریه نیز نشست استانبول را نشست "دشمنان سوریه" خوانده است.

'مبارزان سوری، حقوق می‌گیرند'

همزمان با پایان کنفرانس استانبول در روز یکشنبه، اول آوریل، مقامات شورای ملی سوریه اعلام کردند که تامین منابع مالی مورد نیاز افراد مسلحی را که در جدال با دولت سوریه هستند، به عهده می‌گیرند و به این افراد حقوق داده خواهد شد.

آنها همچنین گفته‌اند که به سربازانی هم که ارتش سوریه را ترک کنند، حقوق می‌دهند.

گفته شده است که کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس چندین میلیون دلار در ماه در اختیار این شورا قرار خواهند داد تا حقوق و دیگر هزینه‌های "ارتش آزاد سوریه" را تامین کند.

ارتش آزاد سوریه از گروه‌های مسلحی فعال در داخل سوریه است.

'دیگر نمی‌توان منتظر ماند'

دولت سوریه با اجرای طرح صلح پیشنهادی کوفی عنان، نماینده مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در امور سوریه موافقت کرده است.

اما بسیاری از حاضران در نشست استانبول نسبت به پایبندی بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، به مفاد این طرح صلح ابراز تردید کرده‌اند.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا در این نشست گفت: "نزدیک به یک هفته (از پذیرش طرح صلح از سوی بشار اسد) می‌گذرد و باید گفت که فهرست وعده‌هایی که این رژیم زیر پا گذاشته است، طولانی‌تر می‌شود."

با این حال، جیم میور، خبرنگار بی‌بی‌سی می‌گوید که دولت سوریه چندان نگران نتایج نشست استانبول نیست و تلویزیون دولتی این کشور با پخش تصاویری زنده از سخنرانی‌های افتتاحیه این نشست، از آن به عنوان نشست "دشمنان سوریه" یاد کرده است.

خانم کلینتون خواهان اتحاد کشورها برای واداشتن بشار اسد به اجرای طرح صلح پیشنهادی آقای عنان شد و گفت: "بیش از این نمی‌توانیم عقب بنشینیم و منتظر باشیم."

ادامه خشونت‌ها

در چارچوب طرح پیشنهادی آقای عنان، مقامات سوریه باید نیروهای ارتش را از مناطق مسکونی خارج کنند و افزون بر فراهم کردن امکان ارائه کمک‌های بشردوستانه در این کشور، به خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های خبری در سوریه نیز آزادی عمل بیشتری بدهند.

ولی وزیر امور خارجه آمریکا در استانبول گفته است: "نظامیان اسد به جای عقب‌نشینی، به حمله‌هایی جدید به شهرهای سوریه دست زده‌اند."

خانم کلینتون اضافه کرد: "به جای آن که اجازه ارائه کمک‌های بشردوستانه داده شود، نیروهای امنیتی به محاصره مناطق مسکونی در حمص و دیگر مناطق شدت داده‌اند."

وزیر امور خارجه فرانسه (وسط) گفته است که یک کارگروه ویژه، اعمال تحریم‌های بیشتر علیه سوریه را بررسی خواهد کرد

خانم کلینتون همچنین خواهان اعمال تحریم‌‎های سخت‌تر علیه دولت سوریه شد.

او گفت: "پیام ما برای دستوردهندگان و مجریان این دستورها باید روشن باشد: به کشتار شهروندان خود پایان دهید، در غیراینصورت با عواقبی جدی روبه‌رو خواهید شد."

همزمان با برگزاری نشست "دوستان سوریه" در استانبول، مخالفان دولت از تداوم خشونت‌ها در سوریه خبر داده و گفته‌اند که نیروهای امنیتی، شهر حمص را همچنان زیر آتش دارند.

گزارش شده است که دست‌کم ۱۰ نفر در درگیری‌هایی در نزدیکی مرز عراق و نیز در منطقه مرزی سوریه با اردن کشته شده‌اند.

همچنین گروه دیده‌بان حقوق بشر سوریه تأیید کرده است که دست‌کم ۲۵ نفر روز شنبه ۳۱ مارس در درعا، ادلب و حمص کشته شده‌اند.

تردیدها باقی است

با وجود نظر مشترک حاضران در نشست استانبول برای تحت فشار قرار دادن دولت سوریه به منظور پایان دادن به خشونت‌ها در این کشور، گزارش‌هایی از اختلاف‌نظر آنها بر سر برخی محورهای مورد بحث در این نشست منتشر شده است.

برهان غلیون، رئیس شورای ملی سوریه، از اصلی‌ترین گروه های مخالف دولت سوریه، خواهان ایجاد "مسیرهایی امنیتی" در داخل خاک سوریه برای رساندن کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان شده است. ولی گزارش شد که این درخواست مورد توجه قرار نگرفته است.

بر سر تامین تسلیحات مورد نیاز گروه‌های مسلح فعال در سوریه نیز اتفاق‌نظری بین "دوستان سوریه" وجود ندارد؛ نمایندگان قطر و عربستان سعودی به شدت از ارائه تسلیحات به این گروه‌ها حمایت کرده‌اند، اما این نظر مورد مخالفت دیگر حاضران در نشست استانبول قرار گرفته است.

نفیسه کوهنورد، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در محل نشست "دوستان سوریه" در استانبول می‌گوید که بر اساس گزارش‌ها، هفت کشور عضو شورای همکاری خلیج‌فارس از مسلح کردن مخالفان دولت سوریه حمایت کرده‌اند.

نبیل العربی، دبیرکل اتحادیه عرب نیز گفته است که حاضران در این نشست باید "به طور همزمان از شورای امنیت سازمان ملل بخواهند تا برای توقف خشونت‌ها در سوریه تصمیمی الزام‌آور اتخاذ کند."



:: برچسب‌ها: آلمان , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

'محمدرضا لطفی' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: شبكه های سیما با وجود تلاش فراوان از چند ماه پیش از نوروز، در نهایت در بخش مجموعه های تلویزیونی ضعیف عمل كردند.

وی گفت: برگ برنده تلویزیون در نوروز 90 مجموعه 'پایتخت' بود، اما امسال اتفاق خوبی در زمینه سریال های نوروزی نیافتاد و تكرار برخی فیلم و سریال های قدیمی در ایام نوروز نشان داد كه با وجود پیشرفت های كمی و فنی همچنان پیشرفت قابل توجهی در زمینه ارتقای كیفی مجموعه های تلویزیونی صورت نگرفته است.

لطفی ادامه داد: در سال های اخیر، شبكه های سیما از چند ماه مانده به نوروز، تولید دو مجموعه مناسبتی را كلید می زنند تا از این میان گزینه بهتر را در تعطیلات ویژه این ایام پخش كنند.

این منتقد سینما وتلویزیون، تداوم چنین روندی را در سال های آینده نادرست عنوان كرد و افزود: تولید یك مجموعه مناسبتی، شرایط و اقتضائات خود را دارد و نمی توان با این شیوه از فیلمساز خواست تا مجموعه ای مناسبتی تولید كند، اما آن را در زمان دیگری پخش كرد.

وی با بیان آنكه امسال سریال خوبی در ایام نوروز از تلویزیون پخش نشد، ادامه داد: 'چك برگشتی' و 'دست بالا دست' در سطح متوسط ظاهر شدند و سریال های 'سیر و سركه' و 'فراموشی' نیز ضعیف بودند.

** 'سیر و سركه' كشش لازم برای جذب مخاطب را نداشت

لطفی در ارزیابی خود از مجموعه 'سیر و سركه' ساخته غلامرضا رمضانی كه از شبكه دو سیما پخش شد، گفت: كارگردان این سریال با آنكه از فیلمسازان خوب سینما محسوب می شود، اما در تلویزیون نتوانسته است اثر قابل توجهی خلق كند.

این منتقد سینما وتلویزیون افزود: رمضانی كارگردان مناسبتی ساز نیست و به همین خاطر 'سیر و سركه' كشش لازم را برای سرگرم سازی مخاطب نداشت.

وی تاكید كرد: سوژه این سریال خوب بود اما معتقدم كه بیش از آنكه بخواهد مردم را سرگرم كند، بدنبال دادن پیام های فرهنگی بوده است.

** 'فراموشی' از متنی آشفته برخوردار بود

منتقد سینما وتلویزیون درباره مجموعه 'فراموشی' به كارگردانی سعید سلطانی نیز گفت: بزرگترین ضعف این مجموعه كه به كل كار لطمه زده، متن آشفته آن است.

وی افزود: با آنكه این سریال از وجود بازیگران خوب و چهره هایی جذاب برای مخاطب بهره می گرفت، اما این بازیگران به خاطر متن ضعیف رها شدند و كارگردان نتوانست از آنان بازی خوبی بگیرد.

** قصه 'چك برگشتی' رها شده است

لطفی درباره مجموعه 'چك برگشتی' ساخته سیروس مقدم نیز گفت:این سریال نسبت به دیگر مجموعه های نوروزی سر و شكل بهتری داشت اما نمی توان آن را یك اثر خوب در كارنامه این كارگردان قلمداد كرد.

این منتقد سینما وتلویزیون تاكید كرد: 'چك برگشتی' چند شخصیت خوب داشت اما قصه آن رها شده است.

وی افزود: تفاوت 'چك برگشتی' با 'دست بالای دست' آن است كه 'چك برگشتی' سوژه به روز و جذابی دارد اما در پرداخت و بسط داستان ضعیف عمل كرده است.

** 'دست بالای دست' ناموفق در بسط موضوع

لطفی درباره مجموعه 'دست بالای دست' شبكه سه سیما نیز گفت: كارگردان این سریال از یك موضوع كلیشه ای، لحظه های خوبی خلق، و مخاطب را سرگرم كرده است.

این منتقد سینما وتلویزیون ادامه داد: 'دست بالای دست' با آنكه از یك سوژه كلیشه ای بهره می گیرد اما در بسط و پرداخت موضوع بهترعمل كرده است.

وی افزود: شیوه ای كه 'دست بالای دست' برای تولید یك سریال نوروزی در پیش گرفت، بهتر از دیگر سریال ها بود و از این رو به هدف خود در سرگرم كردن مخاطب و خلق لحظات شاد نزدیك شده است.

فراهنگ ** 2025 **



:: برچسب‌ها: سقوط , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 469
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

مولوی عبدالحمید گفته است که سنی ها نیز در برگزاری مراسم عبادی "نباید از کسی هراس داشته باشند"

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، از "گزارش های فراوانی از کلان‌شهرهای کشور" سخن گفته که حکایت دارند "اهل سنت نه تنها اجازه اقامه نمازهای جمعه و عیدین را ندارند، بلکه حتی جرات اقامه نماز های روزانه را به صورت جماعت ندارند".

به گزارش سایت سنی آنلاین، پایگاه رسمی اطلاع رسانی اقلیت سنی ایران، مولوی عبدالحمید در خطبه های نماز جمعه ۱۲ فروردین (۳۱ مارس) زاهدان افزوده است: "البته این ضعف ایمانی برادران اهل سنت را نیز می‌رساند، چرا که در راستای عبادت و بندگی خداوند نباید از کسی هراس داشت."

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرده با وجود اشکالاتی که در قانون اساسی ایران وجود دارد، اما "حقوق اساسی اقلیت های قومی و مذهبی و دینی که در قانون اساسی آمده است باید رعایت شود".

بر اساس اصل ۱۲ قانون اساسی ایران، اهل سنت در انجام مراسم مذهبی خود و تعلیم و تربیت دینی آزادند؛ اما سنی های ایران معتقدند که این اصل، عملا مورد احترام حکومت ایران قرار نمی گیرد.

مولوی عبدالحمید، با ذکر اینکه "در هیچ جای دنیا نسبت به نماز حساسیت نشان نمی دهند"، افزوده است که حتی "در مرکز روسیه مسلمانان نماز خود را در مساجد و خیابان ها به طور باشکوهی برگزار می کنند".

نامه‌های "بی پاسخ" به رهبر

مولوی عبدالحمید تاکنون بارها حکومت ایران را به "جلوگیری از برگزاری نماز جماعت اهل سنت" متهم کرده است. مقام های حکومت ایران، منکر ایجاد چنین محدودیتی هستند.

"امام جمعه زاهدان سال پیش گفت نامه هایی که درباره مشکلات اهل سنت به آیت الله خامنه ای نوشته بی پاسخ مانده است"

آقای عبدالحمید در شهریورماه گذشته گفت که در تهران، پلیس امنیت از امامان نمازخانه های اهل سنت تعهد گرفته که نماز عید فطر، عید مذهبی مسلمانان در پایان ماه رمضان، را برگزار نکنند.

وی ادامه داد: "ما انتظار نداشتیم در تهران که به تعبیر مقام رهبری ام القرای جهان اسلام است و امید همه مسلمانان محسوب می شود، اقلیت سنی مذهبی که چندین سال است نمازهای جمعه و عیدین برگزار می‌کنند از برگزاری نمازها بازداشته شوند."

پیش از آن، ۱۴ نماینده سنی مجلس ایران نیز، در نامه ای خطاب به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور، خواستار منع ممانعت از برگزاری مراسم نماز عید فطر اهل سنت در تهران شده بودند.

امام جمعه اهل سنت زاهدان یک سال قبل از آن نیز، نسبت به جلوگیری از برگزاری نماز عید فطر در نمازخانه های تهران، اصفهان، کرمان و یزد از سوی ماموران دولتی اعتراض کرده و از مسئولان و شخص آیت الله خامنه ای خواسته بود که "این ممانعت را رفع کنند".

وی با اشاره به نامه های بی پاسخی که درباره مشکلات اهل سنت به آرهبر جمهوری اسلامی نوشته گفته بود: "یکی از دغدغه های اهل سنت این است که ارتباط مستقیمی [با رهبر ایران] وجود ندارد تا مشکلات اهل سنت را به ایشان بگوییم."

انتقاد از نیروی انتظامی

مولوی عبدالحمید، در قسمت دیگری از خطبه های اخیر خود در نماز جمعه زاهدان، با اشاره به موانع موجود در مقابل "مشارکت اهل سنت در نیروهای انتظامی و نظامی"، بر اهمیت"نگاه یکسان و توام با احترام نسبت به همه مردم ایران" تاکید کرده است.

"من به تسلیت خانواده ای رفتم که دو برادر [عضو آن] در آتش گلوله ماموران به خاطر حمل گازوئیل سوخته بودند و بسیار متاثر شدم... مسئولان استان باید در بارگاه خداوند جوابگو باشند"

مولوی عبدالحمید

وی همچنین با انتقاد از تیراندازی ماموران انتظامی به حمل کنندگان غیرمجاز کالاهایی مانند گازوئیل گفته است: "من به تسلیت خانواده ای رفتم که دو برادر [عضو آن] در آتش گلوله ماموران به خاطر حمل گازوئیل سوخته بودند و بسیار متاثر شدم... مسئولان استان باید در بارگاه خداوند جوابگو باشند."

امام جمعه زاهدان خواستار آن شده که نحوه مقابله ماموران با قاچاق اقلامی مانند اسلحه، با شیوه برخورد با قاچاق کالاهایی چون سوخت تفاوت داشته باشد و افزوده است: "در شرایط اقتصادی فعلی و با وجود تحریم های شدید کنونی، افرادی که فقط بخاطر امرار معاش و از سر ناچاری کالای مشروعی را قاچاق می کنند، نباید مورد هدف گلوله قرار بگیرند."

استان سیستان و بلوچستان، با پاکستان و افغانستان هم مرز است و از دیرباز در مناطق مرزی این استان، میان ماموران نیروی انتظامی و حمل کنندگان کالاهای قاچاق، درگیری های مسلحانه وجود داشته است.



:: برچسب‌ها: موسیقی , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

'محمد عرب' روز یكشنبه در بازدید از بازارچه صنایع دستی سرایان افزود: گروه فیلم برداری و مستندساز شبكه سراسری با هماهنگی اداره كل میراث فرهنگی استان خراسان جنوبی جهت تهیه فیلم مستند سفره بافی در این شهرستان حضور دارند.

وی گفت: به دلیل برپایی سیاه چادر عشایری در محل نمایشگاه صنایع دستی و حضور هنرمندان عشایری در این محل فیلم برداری این برنامه در محل سیاه چادر عشاری ورودی شهر انجام می شود و در صورت نیاز سیاه چادر به مكان دیگری منتقل خواهد شد.

وی گفت: همچنین نمایش های طنز در محل كاروانسرای سرایان به مناسبت ایام نوروز، ولادت حضرت زینب(س) و روز جمهوری اسلامی ایران به اجرا درآمد.

به گفته وی، در این برنامه كه با استقبال خیلی خوب مردم شهر و مسافرین نوروزی مواجه شد، هنرمندان با اجرای برنامه های طنز لحظات شاد و مفرحی را برای مردم رقم زدند.

587/665



:: برچسب‌ها: د , شب , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

سیدمحمد فتحی روز یكشنبه به ایرنا گفت: از ابتدای سال 91 تا پایان دوازدهم فروردین ماه جاری سه میلیون و 184 هزارو 166 نفر به امامزادگان و بقاع متبركه خراسان رضوی مشرف شدند.

وی با بیان اینكه بطور میانگین روزانه حدود 250 هزار نفر توفیق حضور در این اماكن را داشته اند، یاد آور شد: به عنوان نمونه تنها در دوازدهم فرودین ماه 250 هزارو 68 نفر در قالب طرح آرامش بهاری در اماكن مزبور حضور یافتند كه این آمار نشان از استقبال خوب مردم از این طرح دارد.

وی به برنامه های طرح 'آرامش بهاری' در بقاع متبركه استان اشاره كرد و افزود: برپایی نمایشگاه های تصویری در 142 بقعه، نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی در 16 بقعه، پاسخگویی به سووالات شرعی در 58 بقعه، برپایی نماز جماعت و اجرای مسابقات پیامكی و فرهنگی بخشی از برنامه های در نظر گرفته شده در اجرای این طرح می باشد.

وی برگزاری حلقه های معرفت را یكی دیگر از برنامه های این طرح دانست و ادامه داد: در این رابطه 232 حلقه با حضور پنج هزارو 554 زایر و توسط 41 روحانی در امامزادگان و بقاع متبركه خراسان رضوی برگزار شده است.

طرح آرامش بهاری برای دومین سال متوالی در 142 بقعه و امامزاده خراسان رضوی در حال انجام می باشد كه برای 58 بقعه و امامزاده آن برنامه های خاصی در نظر گرفته شده است.

7491/659/587



:: برچسب‌ها: به من , رقص , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا از انجمن صنعتگران و شركت های كوچك 'مستره'‌ ایتالیا، در سال گذشته میلادی یازده هزار و 615 شركت بویژه شركت های كوچك به دنبال تشدید بحران اقتصادی اعلام ورشكستگی كرده و حداقل 50 هزار نفر شغل خود را از دست دادند.

این انجمن ، افزود: در طی چهار سال بحران اقتصادی و مالی كه گریبانگیر اروپا و ایتالیا شده است، ‌سال 2011 میلادی بدترین سال از نظر اعلام ورشكستگی شركت ها در ایتالیا بود كه با این ‌اوضاع وخیم و ناگوار اقتصادی، هم كارفرمایان و هم كاركنان متحمل زیان و بیكاری شدند.

'جوزپه بورتولوسی' دبیر این انجمن كاری ایتالیایی اعلام كرد: ‌سه عامل اصلی ورشكستگی شركت ها در ایتالیا، محدودیت اعطای اعتبار از سوی موسسات اعتباری، ‌تاخیر در پرداختی ها و كاهش شدید تقاضا از سوی مشتری می باشد.

انجمن صنعتگران و شركت های كوچك ایتالیا همچنین با یاداوری اینكه حدود یك سوم ورشكستگی ها، -معادل 3600 شركت- بخاطر تاخیر در پرداختی ها اعلام ورشكستگی كردند، افزود: ورشكستگی اغلب كارفرمایان به عنوان یك شكست شخصی تلقی شده و در برخی موارد حتی اقدام به خودكشی كرده اند.

ایتالیا بعنوان سومین اقتصاد حوزه یورو با بدهی بیش از هزار و 900 میلیارد یورویی روبروست.

میزان بدهی های ایتالیا به بیش از 120 درصد دارائی های ملی این كشور رسیده است.

اروپام ** 2171**1596



:: برچسب‌ها: جشن تولد , جغرافیایی برچسب , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 463
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf
جییمز ماتیس

آقای ماتیس گفته است، که آمریکا به کمکهای خود به تاجیکستان ادامه‌می‌دهد

آمریکا پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان به همکاری های امنیتی و نظامی خود با تاجیکستان ادامه خواهد داد.

این مطلب در دیدار پرزیدنت رحمان با جیمز ماتیس، فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا، که صبح روز شنبه ۳۱ مارت/مارس در دوشنبه دایر شد، مطرح شده است.

در این دیدار رئیس جمهوری تاجیکستان خواستار توسعه بیشتر همکاری ها با آمریکا در زمینه امنیت و تأمین ثبات در منطقه شده و فرمانده آمریکایی نیز بر ضرورت ادامه‌کمک ها به نیروهای امنیتی و نظامی تاجیکستان تأکید کرده است.

این دیدار پشت درهای بسته دایر شد و خبرنگاران تنها امکان عکسبرداری در آغاز ملاقات را داشتند.

انتظار می‌رفت که آقای ماتیس پس از ملاقات با پرزیدنت رحمان با خبرنگاران صحبت کند، ولی این برنامه "با درخواست جانب آمریکا" لغو شد.

به این ترتیب، جزئیات دیدار این فرمانده آمریکایی با پرزیدنت رحمان روشن نیست، ولی به گفته منابع دفتر ریاست جمهوری تاجیکستان، در این دیدار مسائل مربوط به گسترش همکاری‌های دوجانبه، وضع امنیتی در منطقه و موضوع خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان بررسی شده است.

جانب ها از همکاری‌های "سودبخش" ساختارهای نظامی و امنیتی دو کشور در مبارزه بین‌المللی علیه تیروریسم و افراطگرایی ابراز رضایت کرده و همزمان "راه‌های تحکیم و گسترش همکاری منبعد" را مطرح ساخته‌اند.

آقای رحمان در دیدار با فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا گفته است: "تاجیکستان همانا خواهان توسعه بیشتر همیاری با آمریکا در بخش‌های مختلف امنیتی و تحکیم صلح و ثبات در منطقه می‌باشد."

جیمز ماتیس نقش تاجیکستان را در مساعدت به مبارزه ائتلاف بین‌المللی علیه تروریسم در افغانستان و بازسازی اقتصادی این کشور مؤثر خوانده و به رئیس جمهور و مردم تاجیکستان برای همکاری در این زمینه ابراز سپاس کرده است.

آقای ماتیس همچنین گفته است که آمریکا "با نظرداشت نقش حائل تاجیکستان در جلوگیری از خطرات تروریسم و افراطگرایی و مواد مخدر" منبعد نیز کمک‌های خود را به نیروهای مرزبانی و ساختارهای دیگر نظامی و امنیتی این کشور، "پیش از همه برای تقویت زمینه‌های مادی و تکنیکی آنها"، ادامه‌خواهد داد.

سایت ریاست جمهوری تاجیکستان می‌نویسد که آقایان رحمان و ماتیس بر اهمیت گسترش چنین همکاری‌هایی، "بخصوص از سال ۲۰۱۴ یا پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان" تأکید کرده‌اند.

سفر آقای ماتیس به دوشنبه در حالی برگزار می‌شود، که از سفر رابرت بلیک، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آسیای میانه‌و جنوبی و مارک گروسمن، نماینده ویژه آمریکا در افغانستان و پاکستان به دوشنبه مدت زیادی نگذشته است.

این دو مقام آمریکایی اوایل هفته جاری در همایش منطقه‌ای اقتصادی برای افغانستان در دوشنبه، که همزمان با مراسم جشن جهانی نوروز و دیدار رهبران ایران و افغانستان و تاجیکستان و پاکستان دایر شد، شرکت داشتند.

آقای بلیک در سفر خود به دوشنبه گفته بود، که برخی از کشورهای منطقه آسیای میانه برای دریافت کالاهای دفاعی اضافه آمریکا، که بیشتر شامل کالاها و تجهیزات نظامی می‌شوند، ابراز علاقه‌مندی کرده‌اند.

وی گفت آمریکا راضی است که ضمن خروج نیروهایش از افغانستان بسیاری از تجهیزات و کالاهای دفاعی را، که دیگر به درد آمریکایی‌ها نمی‌خورند، به کشورهای منطقه تحویل دهد. اما شرایط تحویل این کالاها به کشورهای منطقه روشن نیست.

بر اساس مقررات، آمریکایی‌ها می‌توانند این کالاها را بفروشند، اجاره یا به عاریت بدهند یا به طور رایگان در اختیار کشورهای دیگر بگذارند.

آقای رحمان خواستار توسعه همکاری‌های بیشتر امنیتی با آمریکا شده است.

تاجیکستان کشوری فقیر با بودجه اندک نظامی است و به گفته صاحب‌نظران، مثل کشورهای دیگر منطقه به کالاهای دفاعی اضافه آمریکا چشم دوخته است.

تحلیلگران می‌گویند بعید نیست، که این مسائل در دیدار امروز آقای ماتیس با رحمان بررسی شده باشد.

از سویی دیگر، برخی از کارشناسان احتمال معامله میان آمریکا و کشورهای منطقه در مورد دریافت کالاها و تجهیزات نظامی را بعید نمی‌دانند.

به گفته آنها، امکان دارد آمریکا در عوض کالاهای اضافه‌ای که به تاجیکستان و کشورهای دیگر منطقه می‌دهد، شرایطی مانند "قطع همکاریهای تجاری با ایران" را در میان گذارد.

رابرت بلیک، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آسیای میانه و جنوبی، این موضوع را در پایان دیدار خود از دوشنبه مطرح کرده بود. وی پس از انجام همایش اقتصادی برای افغانستان در نشستی مطبوعاتی در دوشنبه از کشورهای منطقه، از جمله تاجیکستان، خواست که همکاری‌های خود را با ایران متوقف کنند.

وی از جمله گفت: "مطابق تحریم‌های آمریکا علیه ایران، ایالات متحده کشورهای منطقه را تشویق می‌کند، که از همه گونه معامله با ایران خودداری کنند، تا این کشور تحت فشار به خواسته‌های جامعه جهانی در مورد برنامه هسته ای خود گردن نهد."

سخنان آقای بلیک پس از آن ایراد شد، که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، در همایش افغانستان در دوشنبه انتقاداتی در مورد آمریکا و ناتو مطرح کرد.

آقای احمدی‌نژاد ضمن سخنرانی در این همایش خواستار خروج سریع نیروهای خارجی از افغانستان شد و گفت که آمریکا و ناتو باید به افغانستان برای خساراتی که در جنگ با تروریسم به این کشور وارد کرده‌اند، غرامت بپردازند.

اما هیئت آمریکایی به رهبری رابرت بلیک در اعتراض به سخنان او جلسه را ترک کرد.

آمریکا و کشورهای غربی در این اواخر تحریم‌ها علیه ایران را افزایش داده و می‌خواهند از این راه ایران را به توقف اجرای برنامه هسته ی اش وادار کنند. این تحریم‌ها از جمله شامل منع مبادلات مالی و بانکی و خرید نفت ایران نیز می‌شود.

بسیاری از کشورهای جهان به اجرای این تحریم‌ها تعهد کرده و روابط تجاری خود با ایران را کاهش داده‌اند، ولی تاجیکستان تا کنون هیچ اقدامی در این زمینه نکرده است.

ایران به اضافه مشترکات زبانی و فرهنگی که با تاجیکستان دارد، از سرمایه‌گذاران اصلی طرح‌های بزرگ اقتصادی در این کشور محسوب می‌شود.

پرزیدنت رحمان در سال‌های اخیر از ایران به عنوان یک "شریک طبیعی" تاجیکستان نام برده و در دیدار اخیرش با آقای احمدی‌نژاد و حامد کرزی خواستار تسریع روند اجرای طرح‌های سه‌جانبه اقتصادی در عرصه ‌های انرژی و راه و ترابری شده است.



:: برچسب‌ها: ساحل , خانه , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 527
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1391 | نظرات ()