نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمود احمدی‌نژاد نخستین بازدید عیدانه خود در سال جدید را با حضور در مراسم جشن نوروز مددجویان كانون اصلاح و تربیت تهران آغاز كرد.

وی در حالی كه 2 ساعت از شروع سال جدید نگذشته بود، وارد این كانون در غرب تهران شد و ابتدا از سوی 'مرتضی بختیاری' وزیردادگستری مورد استقبال قرار گرفت و سپس از بخش‌های مختلف این كانون از جمله بخش علمی آموزشی، فنی و حرفه‌ای، كارگاه‌های الكترونیك، مكانیك و همچنین سالن‌های ورزشی بازدید كرد.

رییس جمهوری بعد از بازدید، با شركت در مراسم جشن نوروز مددجویان، عید نوروز را به آنها تبریك گفت.

در بدو ورود رییس جمهوری به كانون، تعدادی از مددجویان با اهدای دسته گل، عید نوروز را به وی تبریك گفتند.

در این مراسم جشن، تعدادی از مددجویان كانون به اجرای سرود و نمایش پرداختند. همچنین تعدادی از آنها به بیان مشكلاتی كه سبب شد سرانجام آنها به این مركز ختم شود، پرداختند و احمدی نژاد نیز از آنها دلجویی كرد.

مددجویان كانون برای رسیدگی به امورات خود، از طریق برگزاری انتخابات، اقدام به تعیین شهردار از میان مددجویان می‌كنند تا وی مشكلات و نیازهای آنها را به مسئولان كانون انتقال دهد.

شهردار كانون در مراسم جشن نوروز به عنوان نماینده مددجویان تقاضاهای آنها را همچون كمك به پرداخت دیه مددجویانی كه به دلیل ناتوانی مالی در این مركز به سر می‌برند، سرپوشیده كردن تنها استخر مركز و همچنین پرداخت وام برای ایجاد اشتغال و فعالیت مددجویانی كه بعد از فراگیری حرفه‌ در كانون به آغوش جامعه باز می‌گردند، مطرح كرد.

رییس جمهوری نیز در سخنان خود با اختصاص اعتبار از سوی نهاد ریاست جمهوری برای سرپوشیده كردن استخر كانون، پرداخت دیه همه مددجویان و ایجاد صندوقی در این مركز به منظور پرداخت وام قرض‌الحسنه برای ایجاد اشتغال به آنها موافقت كرد كه در این هنگام مددجویان با دست زدن از احمدی‌نژاد تشكر كردند.

** از پذیرایی كودكان بی‌سرپرست با آجیل تا گرفتن عكس و دادن عیدی

رییس جمهوری در دومین بازدید عیدانه خود، به دیدار كودكان بی‌سرپرست در مجتمع شبانه‌روزی خدمات بهزیستی آسیه در جنوب غربی تهران رفت.

وی در ابتدا بعد از ورود به این مجتمع، از یادمان شهدای بهزیستی (كودكانی بی‌سرپرستی كه در مراكز بهزیستی بزرگ شده و در دوران 8 سال دفاع مقدس به شهادت رسیده‌اند) دیدن كرد.

احمدی‌نژاد سپس با حضور در جمع كودكان بی‌سرپرست ، آنها را به آغوش كشید، نوازش كرد و با آنها عكس یادگاری انداخت.

وی سپس در فضای پاك و سرشار از معصومیت كودكانه این مجتمع، دختر و پسرهای حاضر در این مركز را مورد تفقد قرار داد و از آنها با آجیل و شكلات پذیرایی كرد و هدایایی را به تك تك كودكان اهدا كرد.

رییس جمهوری همچنین مورد استقبال كاركنان این مركز قرار گرفت و ضمن تبریك آغاز سال جدید از تلاش و زحمات آنان قدردانی كرد.

سیام*2023*1599



:: برچسب‌ها: نشان , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 561
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

'كامبیز درمبخش' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای نخستین بار جشنواره ای هنری با عنوان نوروز در میان كشورهای فارسی زبان منطقه و كشورهایی كه جشن نوروز را برگزار می كنند، برپا می شود.

وی گفت: البته از كشورهای اروپایی نیز آثار مختلفی با موضوع سفره هفت سین و آداب و رسوم ایرانی جشن نوروز به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

این هنرمند كاریكاتوریست، تعداد آثار ارسالی را بیش از چهار هزار اثر در رشته های كاریكاتور، پوستر و عكس عنوان كرد و افزود: از میان این تعداد اثر، داوران سه بخش جشنواره، بیش از 180 اثر را برای عرضه در نمایشگاه انتخاب كردند. ضمن آنكه در بخش كاریكاتور نیز بیش از 700 اثر به دبیرخانه ارسال شد.

عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین المللی جشن جهانی نوروز ادامه داد: در بخش كاریكاتور، طبق انتظار و مطابق سایر جشنواره ها، بیشترین آثار از هنرمندان ایرانی بود كه آثار بسیار قابل توجهی خلق كرده اند. از میان آثار ارسالی سه نفر به عنوان برگزیده و 10 نفر به عنوان صاحبان آثار قابل تقدیر انتخاب می شوند.

وی افزود: پیشتر قرار بود نمایشگاه آثار برگزیده این جشنواره همزمان با مراسم جشن جهانی نوروز در تاجیكستان و در تالار فیلارمونیك شهر دوشنبه برگزار شود كه این كار به تعویق افتاد و در حال حاضر پاریس و مقر یونسكو میزبان این نمایشگاه هستند.

درمبخش همچنین گفت: در این نمایشگاه رسوم مربوط به جشن بهار در كشورهای عضو اكو و برخی كشورهای منطقه پاس داشته می شود و برپایی این نمایشگاه فرصتی برای نمایش رسوم و آیین های نوروز در این كشورها است.

وی ادامه داد: مراسم معرفی برندگان اهدای جوایز در نیمه نخست اردیبهشت سال 1391 در گالری اختصاصی موسسه فرهنگی اكو در تهران با معرفی آثار برنده در سه رشته عكس، پوستر و كاریكاتور برگزار خواهد شد.

درمبخش از درخواست كشورهای آذربایجان، روسیه و قزاقستان برای میزبانی آثار برتر این نمایشگاه خبر داد و افزود: نمایشگاه جشن جهانی نوروز در سال های آینده نیز برپا خواهد شد و آثار آن به صورت دوره ای در كشورهای منطقه و عضو اكو به نمایش عموم در خواهد آمد.

این هنرمند كاریكاتوریست همچنین یادآور شد انتشار دیرهنگام فراخوان این نمایشگاه مانع اطلاع رسانی بموقع و ارسال تعداد بیشتری از آثار هنرمندان ایرانی شد؛ امیدوارم سال آینده با انتشار بموقع فراخوان و اطلاع رسانی بهتر، تعداد شركت كنندگان و همچنین هنرمندان ایرانی چندین برابر این دوره باشد.

نخستین نمایشگاه بین المللی جشن جهانی نوروز توسط موسسه اكو همزمان با آغاز سال جدید برگزار می شود و آثار این رویداد هنری به مدت یك ماه در مقر یونسكو در پاریس به نمایش در می آید.

هنرمندانی از 30 كشور آمریكا، لهستان، یوگسلاوی، مالزی، مكزیك، جمهوری آذربایجان، مولداوی، بلغارستان، اوكراین، چین، افغانستان، انگلستان، تركیه، اندونزی، ازبكستان، استرالیا، آلمان، یونان، قزاقستان، روسیه، بلژیك، گرجستان، عراق، هند، قرقیزستان، كاستاریكا، رومانی، ارمنستان، تاجیكستان و ایران در این نمایشگاه شركت كرده‌اند.

موسسه فرهنگی اكو با هدف تبادل تجربه‌های هنری میان هنرمندان معاصر با تاكید بر زمینه‌های هویت فرهنگی در آثار هنرمندان معاصر جهان بویژه 10 كشور عضو اكو، نخستین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی اكو را برگزار می‌كند.

فراهنگ ** 9173 **



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ،النجیفی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وقوع این انفجارها در عراق ،نشان دهنده ضعف وناتوانی ترورریست ها وحامیان آنها می باشد.

وی ضمن محكوم كردن این انفجارها ،از نیروهای امنیتی خواست نظارت های امنیتی در تمامی مناطق عراق را افزایش دهند.

در پی وقوع چندین انفجار هماهنگ در نقاط مختلف عراق از جمله پایتخت این كشور ،دهها نفر كشته ویا زخمی شدند.

اجلاس سران كشورهای عضو اتحادیه عرب قرار است 29 مارس ( 10 فروردین) در بغداد برگزار شود.

خاورم **1385**5981



:: برچسب‌ها: تایلند , رنگ ,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

ما برای تهیه این برنامه‌ها به نسخه‌های مختلفی از مثنوی مراجعه کردیم و حتی نسخه‌های صوتی این کتاب بزرگ را که در ایران تهیه شده است، شنیدیم

آمدن مثنوی معنوی روی امواج بی‌بی‎سی، داستانی دارد.

در سال ۲۰۱۰ در آستانه یک سفر کاری به کابل دوستی در آن شهر از من خواست کاست(نوار)‌های مثنوی معنوی را برایش ببرم.

مشغله‌های کاری باعث شد تا نتوانم کاست‌هایی را که احتمالا در ایران ضبط شده بود، برایش تهیه کنم.

روز قبل از سفر، در آخرین ساعات بعد از کار، با خود فکر کردم چرا خودم بخش‌هایی از مثنوی را ضبط نکنم و برایش نبرم. دنبال هم‌صدا گشتم و شهباز ایرج، همکارم را که شاعر و نویسنده صاحب ذوقی است و چندان از نظر پنهان هم نبود، پیدا کردم.

طرح ضبط مثنوی را با او در میان گذاشتم، حرفم را تمام نکرده بودم که با خشنودی پذیرفت و به سوی استودیو راه افتادیم.

در کابل کاست‌ها را به دوستم دادم و نگفتم با صدای کیست. یک ساعت بعد زنگ تلفنم به صدا درآمد و او از آن سوی خط فریاد زد: عالی است!.

فکر کردم قضاوتش از روی دوستی و مهربانی است، در مدتی که در کابل بودم، تلاش کردم نظر شنونده‌های متفاوت را جویا شوم، خوشبختانه همه نظرها مثبت بود و تشویق کننده.

دنبال هم‌صدا گشتم و شهباز ایرج، همکارم را که شاعر و نویسنده صاحب ذوقی است و چندان از نظر پنهان هم نبود، پیدا کردم

به یاد روزهایی که برنامه‌های هنری ادبی رادیو و تلویزیون افغانستان، مانند "شهر قصه" و "ترازوی طلایی" را اجرا می‌کردم، تصمیم گرفتم طرح ضبط اولین کتاب صوتی بی‌بی‌سی به زبان دری را با لطف‌الله لطیف مسئول برنامه‌های بی‌بی‌سی برای افغانستان در میان بگذارم، او نمونه قبلا ضبط شده را شنید و پسندید و موافقت کرد همه مثنوی ضبط و از طریق برنامه های بی بی سی پخش شود.

اکنون پس از بیش از یک سال کار، یک سال جر و بحث و سخت‌گیری و سخت‌کوشی و مهم‌تر از همه، یادگیری‌های فراوان و کمک بی‌شائبه سید مخدوم رهین، حیدری وجودی و واصف باختری و نیز چندین نسخه‌شناس و محقق ادبیات در کشورهای دیگر، چهل برنامه نیم ساعته آماده پخش شده اند که اولین برنامه آن اول حمل/فروردین ۱۳۹۱ خورشیدی ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه شب به وقت افغانستان روی موج خواهد رفت.

در باره مثنوی معنوی و جایگاه آن در قلب و روان مردمان فارسی زبان، فکر نمی‌کنم بتوان حرف تازه‌ای به آنچه تا به حال گفته شده، افزود.

ما برای تهیه این برنامه‌ها به نسخه‌های مختلفی از مثنوی مراجعه کردیم و حتی نسخه‌های صوتی این کتاب بزرگ را که در ایران تهیه شده است، شنیدیم و سعی کردیم در کاری که انجام می‌دهیم دقت لازم را به خرج دهیم.

با این همه از شنوندگان این برنامه‌ها می‌خواهیم برای هرچه بهتر شدن بازپخش‌ این برنامه ها نظرات‌شان را با ما در میان بگذارند.

نشانی ایمیل ما این است: dari@bbc.co.uk

برنامه "مثنوی معنوی روی امواج بی بی سی" در بخش‌های نیم ساعته هر سه‌شنبه ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه به وقت افغانستان، پخش می شود و چهارشنبه‌ها ساعت یازده شب، پنجشنبه‌ها ۱۰ و ۳۰ دقیقه شب و دوشنبه‌ها ساعت یازده شب باز پخش می‌شوند.



:: برچسب‌ها: مردم , اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 579
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

نامگذاری هر سال توسط رهبر معظم انقلاب در دودهه اخیر، علاوه بر اینكه مهمترین گام در تعیین استراتژی كلان و برنامه های كشور محسوب می شود، چراغ راهی برای حركت در مسیری با فراز و نشیب اما پرفروغ بوده است.

نكته ظریف این موضوع آن است كه عناوین به كار رفته برای هرسال - كه از آن می توان به عنوان مهمترین هدف اعلام شده سال نام برد - صرفا كاربری و یا زمانبندی محدود یكساله را ندارد بلكه می تواند به عنوان الگویی عملی در ادوار مختلف نیز به كار گرفته شود.

به همین دلیل ضرورت بازنگری و بازخوانی فعالیت ها و عملكردهای صورت گرفته توسط سازمانها و نهادهای دولتی و مردمی در حوزه های مطرح، یك تمهید ملی به شمار می رود.

با در نظر گرفتن عناوین تعیین شده برای نامگذاری های سالیان اخیر، انتظار می رود كه كشور هرسال مشحون از رویش، تولید و بازتولید اندیشه، برنامه و اقدام در جهت محقق ساختن جهاد اقتصادی، همت مضاعف،كارمضاعف، شكوفایی و نوآوری در ابعاد مختلف باشد.

صرفه جویی و كار سازنده، انضباط اقتصادی و مالی، عدالت اجتماعی، وجدان كاری و انضباط اجتماعی وظیفه ای یكساله نیست كه با اتمام سال، این وظیفه از دوش برداشته شود.

عدالت اجتماعی، پاسخگویی به مردم از سوی قوا و خدمتگزاری، نهضتی دائمی و پایدار می خواهد تا چارچوبی نهادینه، قدرتمند، اساسی و ماندگار یابد... و البته نیل به همه این اهداف متعالی، همبستگی و اتحاد ملی و مشاركت عمومی بی وقفه را در عرصه ها و ادوار مختلف سیاسی و اجتماعی می طلبد تا نگاره های توفیق و تعالی در كشور نقشی استوار یابند.

با این رویكرد كه عناوین ماندگار سالهای قریب به دو دهه اخیر ، مسیر ساختن كشور را در تاریخ ، روشن و شفاف كرده است، در نخستین روز از سال 1391 مورد بازخوانی قرار می گیرند:

** بازخوانی عناوین سالها

-------------------------------

1391- تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی

1390- جهاد اقتصادی

1389- همت مضاعف و كار مضاعف

1388- اصلاح الگوي مصرف

1387- سال نوآوری و شكوفایی

1386- اتحاد ملي و انسجام اسلامي

1385- پیامبر اعظم(ص)

1384- همبستگي ملي و مشاركت عمومي

1383- پاسخگویي سه قوه به ملت ایران

1382- نهضت خدمتگزاري

1381- سال عزّت و افتخار حسیني

1380- امیرالمؤمنین(ع)

1379- امام امیرالمومنین، علي‌بن‌ابي‌طالب علیه‌السّلام

1378- امام خمیني قدس سره

1377- پرهیز از اسراف

1376- صرفه جویی

1375- كار سازنده

1374- انضباط اقتصادي و مالي

1373- وجدان كاري و انضباط اجتماعی

1372- عدالت اجتماعی

** دهه 90 و چكیده مهمترین توصیه های رهبر فرزانه در نامگذاری سالها

----------------------------------------------------------------------------

1391- تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی:

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی خودشان كه هنگام تحویل سال نو بیان فرمودند، سال 1391 را سال ' تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی ' نامیدند و بر ضرورت مجاهدت اقتصادی و حضور جهادگونه ملت ایران در عرصه های اقتصادی تاكید كردند.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخشی از این پیام فرمودند: بخش مهمی از جهاد اقتصادی مساله تولید ملی است كه اگر ملت با همت، عزم و آگاهی و با همراهی برنامه ریزی درست مسئولان بتواند مشكل تولید داخلی را حل كند بدون تردید بر چالشهایی كه دشمن ایجاد می كند غلبه خواهد كرد. ایشان از همه دست اندركاران اقتصادی و آحاد ملت برای حركت به سوی رونق تولید داخلی در سال جدید تولیدملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی دعوت كردند.

*******

1390- جهاد اقتصادی: '...این سال جاری را كه از این لحظه آغاز می شود، ما بایستی متوجه كنیم به اساسی‌ترین مسایل كشور، و محور همه‌ی اینها به نظر من مسایل اقتصادی است. لذا من این سال را سال جهاد اقتصادی نامگذاری می كنم و از مسوولان كشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخش های دیگری كه مربوط به مسایل اقتصادی می شوند و همچنین از ملت عزیزمان انتظار دارم كه در عرصه‌ اقتصادی با حركتِ جهادگونه كار كنند، مجاهدت كنند. حركت طبیعی كافی نیست؛ باید در این میدان، حركت جهشی و مجاهدانه داشته باشیم... .'

******

** دهه 80 و چكیده مهمترین توصیه های رهبر فرزانه در نامگذاری سالها

-----------------------------------------------------------------------------

1389- همت مضاعف و كار مضاعف: '... در این دعایي كه در آغاز هر سال، در هنگام تحویل، همه می خوانیم، این فِقره جالب توجه است كه می فرماید: «حوّل حالنا الي احسن الحال». نمی فرماید ما را به روز نیكي، حال نیكي برسان؛ به پروردگار عرض می كند ما را به بهترین حال ها، به بهترین روزها، به بهترین وضعیت ها برسان. همت والاي انسان مسلمان همین است كه در همه عرصه ها به بهترین ها دست پیدا كند.امسال براي اینكه ما بتوانیم آنچه را كه در این دعاي شریف به ما تعلیم داده شده است و وظیفه‌ي ماست، انجام بدهیم، براي اینكه بتوانیم بر طبق اقتضائات كشور و ظرفیت هاي كشور حركت كنیم، احتیاج داریم به اینكه همت خودمان را چند برابر كنیم؛ كار را متراكم‌تر و پرتلاش‌تر كنیم. من امسال را به عنوان سال 'همت مضاعف و كار مضاعف' نامگذاري می‌كنم. به امید اینكه در بخش هاي مختلف، بخش هاي اقتصادي، بخش هاي فرهنگي، بخش هاي سیاسي، بخش هاي عمراني، بخش هاي اجتماعي، در همه‌ي عرصه‌ها، مسوولین كشور به همراه مردم عزیزمان بتوانند با گام هاي بلندتر، با همت بلندتر، با كار بیشتر و متراكم‌تر، راه‌هاي نرفته‌اي را بپیمایند و به هدفهاي بزرگ خود ان‌شاءاللَّه نزدیكتر شوند. ما به این همت مضاعف نیازمندیم. كشور به این كار مضاعف نیازمند است... .'

******

1388- اصلاح الگوي مصرف: '... بایستي الگوي مصرف را اصلاح كنیم. ما بایستي به سمت اصلاح الگوي مصرف حركت كنیم. مسوولین كشور در درجه ي اول - چه قوه ي مقننه، چه قوه ي مجریه، و چه سایر مسوولین كشور؛ قوه ي قضاییه و غیر آنها - و اشخاص و شخصیت ها در رتبه هاي مختلف اجتماعي، و آحاد مردم ما از فقیر و غني، بایستي به این اصل توجه كنند كه باید الگوي مصرف را اصلاح كنند. اینجور مصرف كردن در همه ي زمینه ها - در امور ضروري زندگي، در زیادي هاي زندگي - مصرف كردن بي رویّه و بدون منطق و بدون تدبیر عقلاني، به ضرر كشور و به ضرر آحاد و اشخاص ماست. من از عموم مردم و بخصوص از مسوولین درخواست می كنم، خواهش می كنم كه در این زمینه فعالیت خودشان را در این سال زیاد كنند، افزایش بدهند و براي اصلاح الگوي مصرف برنامه ریزي كنند. لذا من این سال را، سال 'حركت مردم و مسئولین به سوي اصلاح الگوي مصرف' می دانم و امیدوارم كه این عنوان - كه 'اصلاح الگوي مصرف' است - براي همه ي ما دستورالعمل باشد و همه ي ما بتوانیم برطبق این شعار مهم و حیاتي و اساسي براي كشور عمل كنیم و از منابع كشورمان به بهترین وجهي استفاده نماییم... .'

******

1387- سال نوآوری و شكوفایی:'... در این سال باید نوآوری فضای كشور را فرا بگیرد و همه خود را موظف بدانند كه كارهای نو و ابتكاری را ـ در سایه‌ی مدیریت صحیح و تدبیر درست ـ در فعالیت كشور وارد كنند. انتظار دوم این است كه فعالیت هایی كه در سال های گذشته انجام گرفته است، كارهایی كه دولت كرده است، سرمایه‌گذاری‌های بزرگی كه مسوولان گوناگون و آحاد مردم در بخش های مختلف ـ چه سرمایه‌گذاری مادی، چه سرمایه‌گذاری معنوی ـ انجام داده‌اند، اینها به شكوفایی برسد و مردم نتایج آن را در زندگی خود حس كنند. برخی از كارها امروز آغاز می‌شود، لكن بزودی نتیجه‌ی خود را نشان نمی‌دهد؛ كارهایی كه در سال های اخیر انجام گرفته است و همچنین بسیاری از كارهایی كه در طول سال های گذشته انجام گرفته است، باید نتایج خود را بتدریج به مردم نشان بدهد و كام مردم را شیرین كند؛ باید آنچه را كه كاشته‌ایم، شكوفا بشود و به مردم ثمر بدهد. لذا من امسال را 'سال نوآوری و شكوفایی' می‌نامم و انتظار دارم كه ان‌شاءالله هم در زمینه‌ی نوآوری و هم در زمینه‌ی شكوفایی، ملت ما شاهد نتایج شیرینی باشند و سال را انشاءالله به بهترین وجهی، با عزت، با موفقیت، با كامیابی و شادابی و با توان بیشتر به پایان ببرند... .'

******

1386- اتحاد ملي و انسجام اسلامي: '... ملت ما باید هشیار باشد. تلاش براي سازندگي كشور و عمده تر و مهمتر از آن، تلاش براي اتحاد كلمه و یكپارچگي ملي و اتحاد امت اسلامي ادامه یابد. عاقلانه، هوشیارانه، خردمندانه و مدبرانه بایستي این اتحاد را حفظ كرد و روزبه روز تقویت كرد. من به همین جهت به مساله ي اتحاد كلمه ي ملتمان اهمیت مي دهم. و به نظر من امسال، سالِ 'اتحاد ملي و انسجام اسلامي' است؛ یعني در درون ملت ما اتحاد كلمه ي همه ي آحاد ملت و قومیت هاي گوناگون و مذاهب گوناگون و اصناف گوناگون ملي؛ و در سطح بین المللي، انسجام میان همه مسلمانان و روابط برادرانه میان آحاد امت اسلامي از مذاهب گوناگون و وحدت كلمه ي آنها. امروز عظمت اسلام هم وابسته به استقلال ملت ها و عزم راسخ ملت هاست و ملت مسلمان ایران در این راه تاكنون بحمداللَّه پرچمدار بوده است و پرچمدار هم خواهد بود... .'

******

1385- پیامبر اعظم(ص) : '... در این مقطع زماني، یاد و نام مبارك پیامبر اعظم از همیشه زنده تر است؛ و این یكي از تدابیر حكمت و الطاف خفیه ي الهي است. امروز امت اسلام و ملت ما بیش از همیشه به پیغمبر اعظم خود نیازمند است؛ به هدایت او، به بشارت و انذار او، به پیام و معنویت او، و به رحمتي كه او به انسان ها درس داد و تعلیم داد. امروز درس پیغمبر اسلام براي امتش و براي همه ي بشریت، درسِ عالم شدن، قوي شدن، درس اخلاق و كرامت، درس رحمت، درس جهاد و عزت، و درس مقاومت است. پس نام امسال به طور طبیعي، نام مبارك پیامبر اعظم است. در سایه ي این نام و این یاد، ملت ما درس هاي پیغمبر را باید مرور كند و آنها را به درس هاي زندگي و برنامه هاي جاري خود تبدیل كند. ملت ما به شاگردي مكتب نبوي و درس محمّدي (صلّي اللَّه علیه وآله) افتخار مي كند. ملت ما پرچم اسلام را در میان امت اسلامي با استقامت و استحكام برافراشته است؛ سختي ها را تحمل كرده است و كامیابي هاي حضور در این میدان شرف و افتخار را دیده است و به فضل الهي، كامیابي هاي بیشتر در راه است. ما درس اخلاق پیغمبر، درس عزت پیامبر اعظم، درس علم آموزي و درس رحمت و كرامت و درس وحدتي را كه ایشان به ما داد و درس هاي زندگي ماست، باید در برنامه ي زندگي خودمان قرار بدهیم... .'

******

1384- همبستگي ملي و مشاركت عمومي: '... آنچه براي مردم و مسوولان - هر دو - حایز اهمیت است، عبارت است از همكاري؛ یعني وحدت ملي و همبستگي عمومي ملت در قبال آنچه مسوولان موظفند انجام دهند. ادامه ي این راه از یك طرف، و همكاري مردم و مسوولان از سوي دیگر، مي تواند ما را در پیشرفت این راه و پیشبرد این اهدافِ والا كمك كند. بنابراین امسال 'همبستگي ملي و مشاركت عمومي' مي تواند شعار بزرگ ملت ایران باشد. یقیناً مشاركت عمومي مردم - چه در انتخابات و چه در مسایل گوناگوني كه این دولت و همچنین دولت آینده در پیش رو دارد - و همبستگي ملي آنان خواهد توانست به پیشرفت برنامه ها كمك كند... .'

******

1383- پاسخگویي سه قوه به ملت ایران: '... مسوولان دولتي و قوه قضاییه و مجلس شوراي اسلامي به مردم بگویند كه براي خدمت به عموم ملت ایران، براي تولید علم، براي استقرار عدالت و رفع فقر و فساد و تبعیض در جامعه - كه اصلاح واقعي در جامعه اینهاست - براي نهضت عدالت‏خواهي و براي نهضت مبارزه با فساد، چه اقدامات عمده‏یي را انجام داده‏اند. در واقع سال 83، سال پاسخگویي سه قوه به ملت ایران است. مطمئنا در این پاسخگویي، حقایق شیرین و بسیاري براي مردم روشن خواهد شد و خدمات بزرگي كه انجام گرفته است، به مردم گفته خواهد شد. در این پاسخگویي، مسوولان به كمبودها و نواقصي در كار خود پي‏خواهند برد، كه آن‏ها را برطرف خواهند كرد و مردم هم با آشنایي بیشتر با عملكرد دستگاه‏ها، منتظر شروع دوره‏هاي جدید و كارهاي جدید و مسوولیت هاي جدید خواهند بود. البته ملت و دولت و نیز مسوولان و آحاد مردم، مي‏دانند كه چه كرده‏اند و مي‏دانند كه چه باید بكنند و چه پیش روي آنهاست... .'

******

1382- نهضت خدمتگزاري: ' ... بنابراین باید امسال هم مبارزه برای اشتغال و ریشه كن كردن فساد مالی و اقتصادی در دستگاه های دولتی ادامه پیدا كند.نكته ای كه امسال اضافه می كنم و به آن تأكید می ورزم، این است كه همه مسوولان در سه قوه، باید نهضتی را برای خدمت رسانی به مردم شروع كنند. ممكن است ما انواع و اقسام كارها و برنامه ها را در پیش رو داشته باشیم و اجرا كنیم؛ باید در میان آنها آنچه خدمت رسانی عمیقتر و ماندگارتر و زودبازده تر محسوب می شود، اولویت پیدا كند. به ویژه این كارها باید بیشتر در خدمت قشرهای مستضعف و محروم و محتاج جامعه صورت گیرد. این اقدامات باید مدبرانه و با برنامه ریزی انجام شود و گزارش آن نیز به مردم ارایه گردد. مسوولان باید مردم را در قبال یك گزارش درست و متقن، مختار به قضاوت كنند تا مردم بتوانند كارآمدی نظام را به چشم ببینند و نسبت به آن قضاوت نمایند. نهضت خدمت رسانی به مردم یك مبارزه بزرگ و سنگین است؛ زیرا خدمت رساندن به عموم مردم با منافع بعضی گروه های خاص تضاد پیدا می كند و این جاست كه باید با مبارزه و همت و عزم راسخ وارد میدان شد... .'

******

1381- سال عزت و افتخار حسیني:'... امسال، سال شمسي ما، هم در فروردین و هم در آخر سال در اسفند، با عاشوراي حسیني مقارن و مصادف است. بنابراین جا دارد كه ما امسال را 'سال عزت و افتخار حسیني' بدانیم. امیدواریم ملت عزیز ما با تمسك به معنویتِ حسین بن علي علیه السلام و با آشنایي بیشتر با آن بزرگوار، عزت و افتخار و سربلندي را براي خود كسب كند؛ همچنان كه بحمداللَّه به بركت آن حضرت و به بركت اسلام و قرآن، از عزت و افتخار معنوي برخوردار بوده و هست... .'

******

1380- امیرالمومنین(ع): '... سال 79 را مزین به نام مبارك امیرالمومنین مشاهده كردیم، مردم عزیز ایران به این نام و این پیرایه مقدس دلبستگي نشان دادند و در سرتاسر سال 79، یاد و نام مبارك امیر مومنان، بر بسیاري از تلاش ها و فعالیت هاي علمي و فرهنگي حاكم بود، لیكن آنچه مهم است علي وار شدن یا اگر این را براي خودمان مبالغه آمیز بدانیم حركت به سوي علي وار شدن است، همه بخصوص مسوولان كشور و دولتمردان و كساني كه باري از بارهاي اجتماعي را بر دوش دارند، باید سعي و تلاش كنند تا عمل خود را در جهتي كه به همانندي با امیرمومنان منتهي مي شود منطبق كنند.

نام امیرالمومنین، نامي گرامي براي همگان است، ملت ما هم به این بزرگوار عشق مي ورزد، و ما اگر بخواهیم خود را عملا به نقطه ي مطلوب اسلام برسانیم، این بهترین نشانه و شاخص براي ماست.

سال 80 هم باید سال امیرالمومنین به حساب بیاید و شناخته بشود.در این سال سعي كنیم به كار فرهنگي و علمي اكتفا نكنیم، تلاش كنیم رفتار و عملكردمان را بخصوص در حوزه ي مسایل اجتماعي، و به طور اخص در زمینه مسایل حكومتي به عملكرد آن بزرگوار نزدیك كنیم.

تقواي امیرالمومنین و پارسایي او، نزدیكي ودلسوزي او نسبت به قشرهاي ضعیف و محروم، كاركرد درخشان او براي خدا، استقامت و خستگي ناپذیري او در راه هدفهاي متعالي، هر كدام سرفصلي است كه مسوولان مختلف مي توانند خود و مجموعه ي زیر نظر خودشان را در جهت اینها یا لااقل در جهت یكي از سرفصل ها توجیه كنند و به حركت و تلاش وادارند...

...در زمینه آنچه كه ما در سال 80 باید به عنوان شعارهاي اساسيِ خودمان به آن نگاه كنیم، من دو نقطه مهم را مطرح مي‌كنم: نقطه اوّل، اقتدار ملي است. اقتدار ملي براي یك كشور، حفظ كننده هویت او، مایه عزت او و وسیله رسیدن او به آرمان هاست. نكته دوم و نقطه‌ي اساسي دیگر مساله اشتغال است. سال را باید از آغاز تا پایان، سالِ تلاش براي ایجاد اشتغال مفید و مولد قرار دهیم. در مطالعات عمیق و بررسی‌هاي همه‌جانبه اقتصادي، به این نتیجه مي‌رسیم كه نقطه عزیمت و شروع، عبارت است از تلاش براي اشتغال. براي جامعه ما شایسته نیست كه جمع بزرگي از مردم –جوانان- از اشتغال مفید و مولد محروم باشند.'

** دهه 70 و چكیده مهمترین توصیه های رهبر فرزانه در نامگذاری سالها

------------------------------------------------------------------------------

1379- سال امام امیرالمومنین، علي ‌بن ‌ابي ‌طالب (ع): '... سال جدیدي را در پیش رو داریم و همان طور كه مي‌دانید، امسال، هم در آغاز و هم در پایان خود، مزین به عید مبارك غدیر است؛ یعني سال 1379، دو عید غدیر دارد. بسیار مناسب است كه ما این سال را به این مناسبت، سال امام امیرالمؤمنین، علي‌بن‌ابي‌طالب علیه‌السّلام' بدانیم و بنامیم و خودمان را به آن بزرگوار نزدیك كنیم.

امیرالمومنین علیه‌السلام، یك الگوي كامل براي همه است. جوانيِ پرشور و پرحماسه او، الگوي جوانان است. حكومت سراسر عدل و انصاف او، الگوي دولتمردان است. زندگي سراپا مجاهدت و سراپا مسوولیت او، الگوي همه مومنان است. آزادگي او، الگوي همه آزادگان جهان است و سخنان حكمت‌آمیز و درس هاي ماندگار او، الگوي عالمان و دانشمندان و روشنفكران است... ما مي‌توانیم در سایه نزدیكي به امیرالمومنین علیه‌السلام، به آرزوي بزرگ كشور و ملتمان و نظام جمهوري اسلامي - یعني عدالت اجتماعي - نزدیك شویم. امیدوارم كه ما مسوولان كشور - در درجه اول - و همه آحاد مردم تلاش كنند تا بتوانیم عدالت اجتماعي را در این كشور، مستقر كنیم. این آرزوي بزرگ همه عدالتخواهان، همه مبارزان و شهیدان و همه رادمردان عالم در تاریخ ما و در تاریخ عالم بوده و هست.من گمان مي‌كنم بزرگترین شعار ما در سالي كه در پیش داریم، مي‌تواند «وحدت ملي و امنیت ملي» باشد. این براي ما دو شعار اساسي است... .'

******

1378- امام خمیني قدس سره: ' ... سالي كه در این ساعت و در این روز آغاز مي‌شود، سالي است با امیدها و با امكانات فراوان و انشااللّه با توكل به خدا، سالي متناسب با خواست ها و ارزش هاي ملت ایران است. از مهمترین خصوصیات امسال این است كه مصادف با صدمین سال ولادت امام بزرگوار ماست. به همین مناسبت جا دارد كه این سال را سال امام خمیني (ره) بدانیم و بنامیم. فقط هم نامیدن و عنوان، كافي نیست. باید ان‌شاءاللّه همه سعي كنند شخصیت بزرگوار امام خمیني را با همان ابعاد عظیم، به درستي بشناسند و خصوصیات آن را ان‌شاءاللَّه در زندگي خود و زندگي ملت و عرض و طول معنوي كشور، اِعمال و پیاده كنند... .'

******

1377- پرهیز از اسراف: '... آنچه را كه مي خواهم در این برهه عرض كنم، این است كه ملت عزیز، جدا از اسراف و زیاده روي ، پرهیز كنند. ما حق نداریم به عنوان یك ملت ، مصالح بزرگ و ملي و دورنگر - بلكه مصالح نقد مهم و كنوني - خود را، به خاطر خواسته هاي شخصي خودمان - كه ما را به اسراف و بي بندوباري در مصرف مي كشاند - فدا كنیم و آنها را ندیده بگیریم ! همه باید مساله صرفه جویي را جدي بگیرند.

امسال توصیه مهم من عبارت است از صرفه جویي ! دولت هم باید صرفه جویي بكند؛ ملت هم باید بكند. دولت ، علاوه بر صرفه جویي ، بایستي راه هاي صرفه جویي را هم به مردم تعلیم بدهد. تا وقت نگذشته است - تا ماه هاي اول سال ، سپري نشده است - بایستي فهرستي از انواع صرفه جویی هایي را كه مردم مي توانند بكنند - در آب ، نان ، بنزین و در مصارف گوناگون و همه چیزهایي كه براي صرف آنها ما مجبوریم از سرمایه هاي كشور و نفت مصرف بكنیم - و راه هاي صرفه جویي در آنها را به مردم تعلیم و نشان بدهند؛ مردم هم جدا سعي كنند كه صرفه جویي كنند... .'

******

1376-صرفه جویی: '... من امسال مي‌خواهم مثل سال هاي قبل، به همه مردم یك سفارش بكنم. بحمداللّه سفارش هایي كه شده، مورد توجه قرار گرفته است. هم مردم توجه كرده‌اند و هم مسوولان، و من توقعم از هر دو است؛ هم از مردم و هم از مسوولان. من می‌خواهم به مردم عزیزمان عرض كنم كه امسال همه سعي كنند اسراف را كنار بگذارند. متاسفانه در زندگی هاي ما اسراف وجود دارد. اسراف یعني تضییع نعمت الهي؛ یعني نشناختن قدر نعمت الهي. البته بیشتر، مخاطب ما در این سخن، افراد متمكنند. افرادي كه تهیدست یا متوسطند، به نظر مي‌رسد كه كمتر اسراف مي‌كنند... كنار گذاشتن اسراف در چیزهایي كه به نظر كوچك می‌آید؛ مثل اسراف در مصرف بی‌رویه آب، ضروري است... .'

******

1375- كار سازنده: '... بنابراین، در هر كاري كه شما هستید و در هر رشته‌اي كه كار مي‌كنید، باید كوشش كنید كار شما سازنده باشد. یعني براي این كشور و این ملت و براي آینده، مفید فایده باشد. البته فایده‌ي شخصي هم، براي كارهاي آحاد مردم، یك هدف است؛ اما به این نباید اكتفا كرد. باید علاوه بر فواید شخصي، به منافع عمومي هم توجه شود. بنابراین، توصیه به كار سازنده هم، توصیه دوم است. یك توصیه مهم دیگر هم هست كه مي‌خواهم بخصوص به مسوولان دولتي و هر كسي از مردم كه به آنها كمك مي‌كند، تاكید كنم و آن، استنقاذ حقوق عمومي است. بسیاري هستند كه ثروتهاي بادآورده‌اي دارند، مالیات نمي‌دهند، از اموال عمومي به نفع شخصي خود استفاده مي‌كنند و بدون استحقاق بسیاري هستند كه مالیات و حقي را كه متعلّق به مردم است، از درآمد و كسب خود منع مي‌كنند و نمي‌دهند. این، كار ناروایي است. در جامعه ما باید در همه ذهن ها و فكرها جا بیفتد كه منع مالیات و منع اداي حقوق عمومي دولت و ملت، یك خلاف و یك گناه است... .'

******

1374- انضباط اقتصادي و مالي: '... من عرض مي‌‌كنم امسال هم می‌خواهم دو توصیه بكنم. یك توصیه این است كه آن دو شعار [شعارهای سال 73] را زنده نگه داریم... توصیه دوم كه آن هم براي جامعه ما بسیار مهم است، 'انضباط اقتصادي و مالی' است. من این را از آحاد ملت و مسوولین كشور و مامورین دولت، امسال تقاضا دارم. انضباط اقتصادي و مالي یعني مقابله با ریخت و پاش، زیاده روي و اسراف. ریخت و پاش مالي و زیاده روي در خرج كردن و زیاده روي در مصرف، به هیچ وجه صفت خوبي نیست. نه اسمش جود و سخاوت و نه كرم و بزرگ منشي است. فقط اسمش بي‌‌انضباطي اقتصادي و مالي است... .'

*****

1373-وجدان كاري و انضباط اجتماعی:' ... تذكري كه مي خواهم عرض كنم این است كه از آغاز سال جدید، دو شاخص را به عنوان شعار براي خودمان قرار دهیم: این دو شاخص، عبارت است از 'وجدان كار و انضباط اجتماعي'. این دو شاخص، براي همه ما، در هر جا كه هستیم بسیار مهم است... به نظر من، این دو عنوان - یعني وجدان كار و انضباط اجتماعي - مي تواند براي ما دو شعار باشد و عرض كردم كه این دو شاخص، در ما تكامل و تحولي به وجود خواهد آورد كه ان شااللَه آن تحول، در جهت آشتي با خداي متعال و با ارزش هاي الهي و آشتي با مردم و زندگي مردم است... .'

******

1372- عدالت اجتماعی: '... آنچه كه من به برنامه‌ریزان و مسوولین دولتي موكدا سفارش مي‌كنم، این است كه در این برنامه توجه كنند كه هدف اصلي، كمك به طبقات محروم جامعه باشد. این، چیزي است كه ما را به عدالت اجتماعي نزدیك مي‌كند. هدف اصلي در كشور ما و در نظام جمهوري اسلامي، عبارت از تامین عدالت است و رونق اقتصادي و تلاش سازندگي، مقدمه آن است. ما نمي‌خواهیم سازندگي كنیم كه نتیجه این سازندگي یا نتیجه رونق اقتصادي، این باشد كه عدّه‌اي از تمكن بیشتري برخوردار شوند و عده‌اي فقیرتر شوند. این، به هیچ‌وجه مورد رضاي الهي و رضاي اسلام و مورد قبول ما نیست... .'

اسناد**2059**1599



:: برچسب‌ها: تابستان , سیاه و سفید , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 626
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 2 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش روابط عمومی باشگاه راه آهن شهرری، احمدرضا عابدزاده، كارلوس كی‌روش، محمدحسن انصاری‌فرد، محمد رویانیان، افشین پیروانی، محمدحسین انصاری‌فرد، پژمان جمشیدی، یحیی گل‌محمدی و بهزاد غلامپور از جمله افرادی بودند كه از علی دایی عیادت كردند.

همچنین جمعی از بازیكنان پرسپولیس، راه آهن و سایر تیم های كشور نیز برای عیادت بازیكن سابق تیم ملی در بیمارستان لاله حاضر شدند.

مراحل درمان علی دایی در بیمارستان لاله تهران پیگیری می‌شود و شرایط جسمانی وی به مراتب بهتر از گذشته است و پزشكان از شرایط جسمانی‌اش ابراز رضایت كردند و در صورتی كه مشكل خاصی به وجود نیاید ظرف چند روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.

688/587



:: برچسب‌ها: زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 590
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

ما برای تهیه این برنامه‌ها به نسخه‌های مختلفی از مثنوی مراجعه کردیم و حتی نسخه‌های صوتی این کتاب بزرگ را که در ایران تهیه شده است، شنیدیم

آمدن مثنوی معنوی روی امواج بی‌بی‎سی، داستانی دارد.

در سال ۲۰۱۰ در آستانه یک سفر کاری به کابل دوستی در آن شهر از من خواست کاست(نوار)‌های مثنوی معنوی را برایش ببرم.

مشغله‌های کاری باعث شد تا نتوانم کاست‌هایی را که احتمالا در ایران ضبط شده بود، برایش تهیه کنم.

روز قبل از سفر، در آخرین ساعات بعد از کار، با خود فکر کردم چرا خودم بخش‌هایی از مثنوی را ضبط نکنم و برایش نبرم. دنبال هم‌صدا گشتم و شهباز ایرج، همکارم را که شاعر و نویسنده صاحب ذوقی است و چندان از نظر پنهان هم نبود، پیدا کردم.

طرح ضبط مثنوی را با او در میان گذاشتم، حرفم را تمام نکرده بودم که با خشنودی پذیرفت و به سوی استودیو راه افتادیم.

در کابل کاست‌ها را به دوستم دادم و نگفتم با صدای کیست. یک ساعت بعد زنگ تلفنم به صدا درآمد و او از آن سوی خط فریاد زد: عالی است!.

فکر کردم قضاوتش از روی دوستی و مهربانی است، در مدتی که در کابل بودم، تلاش کردم نظر شنونده‌های متفاوت را جویا شوم، خوشبختانه همه نظرها مثبت بود و تشویق کننده.

دنبال هم‌صدا گشتم و شهباز ایرج، همکارم را که شاعر و نویسنده صاحب ذوقی است و چندان از نظر پنهان هم نبود، پیدا کردم

به یاد روزهایی که برنامه‌های هنری ادبی رادیو و تلویزیون افغانستان، مانند "شهر قصه" و "ترازوی طلایی" را اجرا می‌کردم، تصمیم گرفتم طرح ضبط اولین کتاب صوتی بی‌بی‌سی به زبان دری را با لطف‌الله لطیف مسئول برنامه‌های بی‌بی‌سی برای افغانستان در میان بگذارم، او نمونه قبلا ضبط شده را شنید و پسندید و موافقت کرد همه مثنوی ضبط و از طریق برنامه های بی بی سی پخش شود.

اکنون پس از بیش از یک سال کار، یک سال جر و بحث و سخت‌گیری و سخت‌کوشی و مهم‌تر از همه، یادگیری‌های فراوان و کمک بی‌شائبه سید مخدوم رهین، حیدری وجودی و واصف باختری و نیز چندین نسخه‌شناس و محقق ادبیات در کشورهای دیگر، چهل برنامه نیم ساعته آماده پخش شده اند که اولین برنامه آن اول حمل/فروردین ۱۳۹۱ خورشیدی ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه شب به وقت افغانستان روی موج خواهد رفت.

در باره مثنوی معنوی و جایگاه آن در قلب و روان مردمان فارسی زبان، فکر نمی‌کنم بتوان حرف تازه‌ای به آنچه تا به حال گفته شده، افزود.

ما برای تهیه این برنامه‌ها به نسخه‌های مختلفی از مثنوی مراجعه کردیم و حتی نسخه‌های صوتی این کتاب بزرگ را که در ایران تهیه شده است، شنیدیم و سعی کردیم در کاری که انجام می‌دهیم دقت لازم را به خرج دهیم.

با این همه از شنوندگان این برنامه‌ها می‌خواهیم برای هرچه بهتر شدن بازپخش‌ این برنامه ها نظرات‌شان را با ما در میان بگذارند.

نشانی ایمیل ما این است: dari@bbc.co.uk

برنامه "مثنوی معنوی روی امواج بی بی سی" در بخش‌های نیم ساعته هر سه‌شنبه ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه به وقت افغانستان، پخش می شود و چهارشنبه‌ها ساعت یازده شب، پنجشنبه‌ها ۱۰ و ۳۰ دقیقه شب و دوشنبه‌ها ساعت یازده شب باز پخش می‌شوند.



:: برچسب‌ها: هالووین , پاییز , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 542
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf
رابرت بیلز

رابرت بیلز هم اکنون به آمریکا بازگردانده شده است

استوار آمریکایی رابرت بیلز به جنایتی متهم است که پشت بسیاری از مردم را به لرزه می اندازد، قتل خانواده ها در منازلشان در تاریکی شب، کشتار کودکان بی دفاع. تحت شرایط عادی، آمریکایی ها چنین جنایتی را مستحق تنها یک مکافات می دانند، کیفر سریع و بدون ترحم.

اما حداقل در بین برخی آمریکایی ها، ظاهرا ً این قاعده درباره رابرت بیلز، متهم به قتل ۱۶ غیر نظامی در قندهار صدق نمی کند. تا اینجا به نظر می رسد بسیاری از مردم مایل اند بپذیرند که این کهنه سرباز که سابقه ۴ بار اعزام به مناطق جنگی را داشته، احتمالا ً تحت تاثیر اختلال استرس پس آسیبی، دچار جنون آنی شده و لذا از مسئولیت این جنایت مبراست.

اینکه دقیقا ً چه عاملی این استوار آمریکایی را به کشتن ۱۶ غیرنظامی افغان واداشته هنوز کاملا ً مبهم است. اما در آمریکا، سازمانها و شخصیتهای مختلف، هر کدام بر اساس سوگیری خود سعی کرده اند بیلز را به عنوان مصداقی از یک انسان شکسته ترسیم کنند.

در صفحه اینترنتی سازمان "کهنه سربازان جنگ عراق علیه جنگ"، آرن هیوز، یکی از مسئولان این سازمان می نویسد: "کهنه سربازان جنگ افغانستان اعتقاد دارند بیلز یک مورد استثنایی نیست، بلکه محصول سیاست جاری نظامی آمریکا در افغانستان است. سیاستی که حمله هوایی با هلیکوپترهای توپدار و هواپیماهای بدون سرنشین و یورشهای شبانه را شامل می شود، مجموعه تاکتیکهایی که لاجرم غیر نظامیان افغان، هزینه انسانی آن را پرداخت می کنند."

در شهرک ساحلی دریاچه تــَپــز، در ایالت واشنگتن، جایی که بیلز به اتفاق همسر و فرزندانش زندگی می کرده، همسایه ها او را فردی وطن پرست، خوش برخورد و خانواده دوست توصیف می کنند که هرگز از بابت اعزامهای مکررش به مناطق جنگی گله ای نمی کرد. برای آنها باور اینکه بیلز مرتکب چنین جنایتی شده، دشوار است.

بیو بریت، همسایه رو به روی بیلز می گوید: "من یکجوری با او همدردی می کنم، چون چهار بار به آنجا اعزام شده بود. من درک می کنم که بیلز احتمالا ً به لحاظ روانی داغان شده، پس امیدوارم که همه چیز در دادگاه توجیه شود، امیدوارم نتیجه خوب باشد."

"در شهرک ساحلی دریاچه تــَپــز، در ایالت واشنگتن، جایی که بیلز به اتفاق همسر و فرزندانش زندگی می کرده، همسایه ها او را فردی وطن پرست، خوش برخورد و خانواده دوست توصیف می کنند که هرگز از بابت اعزامهای مکررش به مناطق جنگی گله ای نمی کرد."

پل وولبرگ، همسایه دیوار به دیوار بیلز به خبرگزاری ها می گوید: "رابرت یک مرد خوب است که در زمان بدی در جای بدی قرار گرفته."

اما سرهنگ دوم بازنشسته فرد وولمن از منطقه فردریک ایالت ویرجینیا، به مشکلات روحی بیلز به دیده تردید می نگرد. سرهنگ وولمن که خود سه بار به عراق اعزام شده می گوید خروج مخفیانه بیلز از پایگاه برای ارتکاب این جنایت و بعد استخدام سریع یک وکیل مشهور از سوی وی، جملگی از حواس جمع او حکایت می کند.

بنیامین بوش یک کهنه سرباز جنگ عراق در سایت خبری تحلیلی Daily Beast می نویسد، او و همرزمانش از اینکه بگویند بیلز "سلامت روانش را از دست داده" بیم دارند، زیرا چنین ادعایی "به همه کهنه سربازان این امکان را می دهد که هر زمان اراده کنند، دیوانه شوند و هر سربازی که تجربه جنگ را داشته باشد، همواره در مرز جنون خواهد بود."

دکتر جیمز آلن فاکس، استاد جرم شناسی در دانشگاه نورت ایسترن بوستون اعتقاد دارد چون این کشتار در آمریکا رخ نداده، برای آمریکایی ها توجیه آن راحت تر است.

این استاد دانشگاه می گوید: "هرچند قربانیان، نظامی یا دشمن نبوده اند، بسیاری از آمریکایی ها می کوشند که خودشان را از (قضاوت درباره) این پرونده دور نگه دارند، چون جنایت در جای بسیار دوری رخ داده. هر چند این اقدام یک قتل جمعی است، چون در شرایط نظامی صورت گرفته، بسیاری آنرا آنگونه که هست نمی بینند. اگر یک شهروند غیرنظامی، شهروندان غیرنظامی دیگری را کشته بود، وضعیت فرق می کرد."

از سوی دیگر، توماس آمرسون کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی آمریکا در نامه ای به خبرگزاری آسوشیتد پرس نوشته: "اگر به سایر لکه های تاریکی که در تاریخ عملیات نظامی آمریکا ثبت شده بازگردیم، به عنوان مثال به قتل عام ساکنان روستای می لای در بحبوحه جنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸، می بینیم که آمریکایی ها تمایل دارند رهبرانی که این جنگها را آغاز کرده اند را از مسئولیت این جنایات مبری فرض کنند و در عوض کل مسئولیت این اقدامات را متوجه سربازانی کنند که مستقیما ً مرتکب این جنایات شده اند."



:: برچسب‌ها: مرخصی , زنده , هندوستان ,
:: بازدید از این مطلب : 634
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf
مواد مخدر ضبط شده در مکزیک

خشونت های مواد مخدر مکزیک در شش سال گذشته ۵۰ هزار قربانی گرفته

مردان مسلح در غرب مکزیک دوازده مامور پلیس را که درحال تحقیق درباره سر بریدن ده نفر بودند کشته اند.

این افسران هنگام جستجوی اجسادی که در نزدیکی شهر تلولوئاپان در ایالت گوئررو در روز یکشنبه پیدا شد هدف حمله قرار گرفتند.

پیام های تهدیدآمیز کارتل مواد مخدر "لا فامیلیا" همراه سرهای بریده پیدا شده بود.

خبرنگاران می گویند که "لا فامیلیا" و کارتل رقیبش، "نایتس تمپلار"، برای کنترل تجارت مواد مخدر در ایالت گوئررو می جنگند.

جزئیات کمی درباره این شبیخون که ساعات دیر وقت یکشنبه شب روی داد وجود دارد. حداقل ۹ مامور پلیس هم زخمی شده اند و در بیمارستان تحت معالجه هستند.

حدود چهار هزار مامور پلیس و ارتش مکزیک در عملیات علیه قاچاقچیان در این ناحیه - که مقاصد مهم سیاحتی مانند آکاپولکو در آن قرار دارد - شرکت دارند.

با این حال مشکل قاچاق همچنان افسارگسیخته است. از سال ۲۰۰۶ تاکنون حدود ۵۰ هزار نفر در خشونت های مواد مخدر در مکزیک کشته شده اند.

پاپ بندیکت شانزدهم قرار است روز جمعه وارد مکزیک شود و انتظار می رود درباره خشونت های مواد مخدر در این کشور سخن بگوید.

ویل گرانت خبرنگار بی بی سی در مکزیک می گوید مردم امیدوارند بازدید پاپ باعث وقفه ای در خشونت ها شود - امیدی که بعید است تحقق یابد.



:: برچسب‌ها: شهری , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 632
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات (0)
نوشته شده توسط : lsdf

آقای لاوروف خواستار علنی شدن طرح پیشنهادی کوفی عنان به دولت سوریه برای خاتمه خشونت ها در این کشور شده است

روسیه اعلام کرده که آماده است از قطعنامه سازمان ملل که تائید کننده طرح کوفی عنان برای حل بحران سوریه است، حمایت کند که به گفته برخی ناظران، می تواند نشانه ای از آمادگی این کشور برای افزایش فشار بر سوریه ، متحد قدیمی اش باشد.

درعین حال، در اظهاراتی که به عزم روسیه به چانه زنی بر سر قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در مورد سوریه تعبیر شده، سرگئی لاوروف، وزیرا خارجه روسیه در سخنانی در روز سه شنبه، ۱ فروردین (۲۰ مارس)، هشدارداد که قطعنامه مورد نظر شورای امنیت "نباید به معنای اولتیماتومی به دولت سوریه باشد."

با این همه، اظهارات روز سه شنبه آقای لاوروف می تواند حاکی از آن باشد که دولت روسیه احتمالا شکیبایی خود را در قبال اقدامات بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در برخورد با اعتراضات سیاسی این کشور از دست داده است.

روسیه و چین تاکنون دو بار با وتو کردن قطعنامه های سازمان ملل علیه سوریه، حمایت خود را از رژیم بشاراسد نشان داده اند.

اما روسیه در عین حال حمایت خود را از کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در امور سوریه ابزار کرده است.

آقای عنان اوایل ماه جاری دوبار به سوریه سفر کرد و پس از دیدار با بشار اسد، پیشنهادهایی را برای خاتمه دادن به خشونت سیاسی در این کشور ارائه داد.

تاکنون جزئیات پیشنهاد آقای عنان انتشار نیافته و آقای لاورف گفته زمان آن رسیده است تا این پیشنهادها علنی شود.

وزیر خارجه روسیه گفت:" شورای امنیت سازمان ملل باید از پیشنهادهای آقای عنان حمایت کند، البته نه به عنوان اولتیماتومی به دولت سوریه، بلکه به عنوان پایه و اساسی برای تداوم تلاش های آقای عنان که با هدف دستیابی به توافقی بین تمام گروههای سیاسی در سوریه صورت می گیرد؛ توافقی که دربرگیرنده تمامی مسائل اساسی مورد اختلاف از جمله کمک های بشردوستانه ، توقف خشونت ها از سوی تمامی گروهها، آغاز گفتگوهای سیاسی و دسترسی رسانه ها به این کشور باشد."

دیده‌بان حقوق بشر گفته است برخی مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر شده اند

آقای لاوروف این سخنان را در حالی بیان کرده که دیده بان حقوق بشر، از سازمان های بین المللی مدافع حقوق بشر، گفته است که برخی از مخالفان مسلح حکومت سوریه مرتکب نقض موازین حقوق بشر از جمله گروگانگیری، شکنجه و قتل شده اند.

این سازمان مدافع حقوق بشر افزوده است که مخالفان بشار اسد حق ندارند به تلافی عملیات خشونت آمیز حکومت سوریه علیه معترضان، دست به اقدام مشابه بزنند.

دیده بان حقوق بشر، که از جمله منتقدان اقدامات حکومت سوریه علیه معترضان در این کشور بوده، گفته است که گروه های مسلحی که مرتکب چنین اقداماتی می شوند ظاهرا با تشکل های شناخته شده مخالف دولت سوریه مرتبط نیستند و از شورای ملی سوریه - متشکل از شخصیت ها و گروه های مخالف حکومت - اطاعت نمی کنند.

حمایت روسیه از طرح آتش بس

پیشتر وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که با طرح کمیته بین المللی صلیب سرخ برای برقراری یک آتش بس دو ساعته در هر روز، به منظور کمک رسانی به مناطق آسیب دیده موافق است.

وزارت خارجه روسیه از دولت سوریه و گروههای مخالف در این کشور خواسته است تا "بدون تعلل" با این طرح موافقت کنند.

صلیب سرخ گفته بود برای خارج کردن مجروحان از مناطق درگیری نظامی و رساندن مواد غذایی و سایر تجهیزات پزشکی و درمانی به نیازمندان در این مناطق، هر روز لازم است دست کم به مدت دو ساعت وقفه ای در این درگیری ها برقرار شود.

این نهاد بین المللی تاکید کرده که در حال حاضر وضعیت انسانی در شهرهای حمص و ادلب وخیم است.

این دو شهر در هفته های اخیر هدف حملات گسترده نیروهای ارتش سوریه به محله های مسکونی بوده است که ظاهرا محل حضور مخالفان مسلح حکومت است.



:: برچسب‌ها: دوچرخه , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 583
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 فروردين 1391 | نظرات (0)