تولید فناوری نان با ماندگاری یکساله و ارزش غذایی 3.5 برابر
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مهدی قیافه داوری امروز در مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: این نان‌ها ارزش غذایی ۳.۵ برابر نان معمولی دارد و در ابعاد ۱۰ در ۱۵ بسته‌بندی می‌شود.





:: برچسب‌ها: جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 599
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: