نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا از سیمای جمهوری اسلامی ، فیلم‌های نوروزی سیما با دو روز فاصله پخش در شبكه های مختلف، تكرار آن در شبكه نمایش از روزهای گذشته آغاز شده و پخش آن تا آخرین فیلم پخش شده در این شبكه بصورت تكرار ادامه خواهد داشت.

بینندگان این شبكه می توانند فیلم‌های مورد علاقه خود را با فاصله زمانی تعیین شده از شبكه نمایش مشاهده كنند.

فراهنگ ** 1355**1588



:: برچسب‌ها: غذا , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

تحولات در افغانستان به عنوان یكی از مهمترین كشورهای همسایه جمهوری اسلامی اهمیت بسیاری برای كشور ایران دارد. با وقوع حادثه 11 سپتامبر و حمله امریكا به افغانستان، تحولات این كشور زیر ذره بین تمام كشورهای جهان قرار گرفته است. تقریبا هر هفته در این كشور واقعه ای رخ می دهد كه در صدر اخبار منطقه و حتی اخبار بین المللی قرار می گیرد. برخی از مهمترین اخبار افغانستان در سال 1390 را از نظر می گذرانیم .

تحولات افغانستان در سال 1390

-------------------------------------

14 اردیبهشت؛ مارك گراسمن نماینده ویژه اوباما در امور افغانستان و پاكستان به كشورهای افغانستان، پاكستان، هند و عربستان سفر كرد.

18 اردیبهشت؛ اسامه بن لادن سركرده گروه القاعده كه فعالیت های تروریستی در عرصه بین المللی انجام می داد در 'ابیت آباد' پاكستان توسط نیروهای ویژه امریكایی كشته شد. این امر سبب شد باراك اوباما رییس جمهور امریكا خود را پیروز جنگ 10 ساله افغانستان معرفی كند. این واقعه را می توان نقطه عطف مهمی در تاریخ معاصر افغانستان دانست. هر چند نهادهای اطلاعاتی امریكا این موضوع را پیروزی برای خود تفسیر می كنند اما همچنان ابهامات بسیاری در مورد قتل اسامه بن لادن وجود دارد.

19 اردیبهشت؛ 500 نیروی طالبان با حفر كانالی از زندان قندهار افغانستان فرار كرده و به نیروهای طالبان پیوستند. این خبر بیانگر ضعف امنیتی و اطلاعاتی امریكا و نیروهای انتظامی افغانستان تفسیر شد.

20 اردیبهشت؛ گراسمن برای دومین بار در سال 1390 به منطقه آسیای جنوبی و افغانستان سفر كرد.

24 اردیبهشت؛ طالبان حملات خود را با هدف جبران قتل بن لادن افزایش داد.

7 خرداد؛ 'مایكل اشتاینر' نماینده آلمان در افغانستان خواستار حضور طالبان در كنفرانس بن دوم در آلمان شد.

24 خرداد؛ حامد كرزای رییس جمهور افغانستان خواستار پیوستن به پیمان شانگهای شد. در زمان حاضر افغانستان عضو ناظر این پیمان است.

27 خرداد؛ كمیسیون مشترك اقتصادی بین مقامات افغانستان و مقامات كشورهای آسیای مركزی برگزار شد.

29 خرداد؛ حامد كرزای مذاكره با طالبان را تایید كرد.

30 خرداد؛ رابرت گیتس وزیر دفاع افغانستان مذاكره با طالبان را تایید كرد. همچنین پاكستان به بهانه مبارزه با طالبان به مرزهای افغانستان حمله كرد.

1 تیر؛ اوباما اعلام كرد كه تا پایان تابستان 10 هزار نیرو و تا پایان سال 2011 (بهمن 90) 20 هزار نیروی دیگر از افغانستان خارج خواهند شد. همچنین وی از افزایش اقدامات دولت- ملت سازی در افغانستان خبر داد.

2تیر؛ طالبان اعلام كرد كه خروج نیروهای امریكایی از افغانستان ظاهری است. موضوعی كه بعدها توسط كارشناسان افغانستان مورد تایید قرار گرفت و امریكایی ها نیز از ادامه حضور خود در افغانستان خبر دادند.

5 تیر؛ مارك گراسمن برای سومین بار در سال 1390 وارد افغانستان شد تا پس از اعلام خروج تعدادی از نیروهای امریكایی از افغانستان، مقامات كابل را نسبت به ادامه كمك امریكا به این كشور متقاعد كند.

8 تیر؛ یكی از هتل های بسیار امن در كابل كه مقر نیروهای ایساف بود مورد حمله قرار گرفت. این موضوع بحران امنیت در افغانستان را برای نیروهای خارجی ملموس تر ساخت.

11 تیر؛ گزارش گروه بحران از اوضاع افغانستان منتشر شد. این گزارش از افزایش خشونت، اقدامات نرم طالبان، تبانی بین نیروهای طالبان و گروههای فاسد در دولت، احتمال شكست استراتژی جاری در افغانستان، ناكافی بودن اقدامات اقتصادی غرب در افغانستان، گسترش طالبان به مناطق غیر پشتون و سنگربندی طالبان در اطراف كابل حكایت داشت.

18 تیر؛ با سفر 'لئون پانتا' وزیر دفاع جدید امریكا، به كابل دور دوم مذاكرات استراتژیك بین دو كشور آغاز شد.

19 تیر؛ تبانی كانادا و امریكا با طالبان در آزاد كردن برخی از سران گروه طالبان افشا شد.

22 تیر؛ كمیسیون حقوق بشر افغانستان درباره قاچاق زنان و كودكان افغان هشدار داد.

25 تیر؛ 650 نیروی امریكایی از افغانستان خارج و نام 14 تن از سران طالبان از لیست سیاه سازمان ملل متحد حذف شد.

27 تیر؛ ژنرال پترائوس فرمانده وقت نیروهای نظامی در افغانستان بطور رسمی از سمت خود كناره گیری كرد.

5 مرداد؛ براساس تحقیقات ارتش امریكا، ایالات متحده میلیون ها دلار در اختیار طالبان قرار می دهد. همچنین اداره بازرسی امریكا اعلام كرد كه امریكایی ها در بانك های افغانستان دخالت می كنند.

6 مرداد؛ كرزی اعلام كرد تا زمانی كه امریكایی ها شروط افغانها مبنی بر قطع حملات شبانه، بستن زندان ها مخفی و قانونمند شدن حضور نیروهای خارجی در افغانستان را نپذیرند، قرارداد همكاری استراتژیك با امریكا امضا نخواهد شد.

8 مرداد؛ مایك مولن رییس ستاد ارتش امریكا اعتراف كرد كه وضعیت امریكایی ها در افغانستان نامناسب است.

11 مرداد؛ 'جی كارنی' سخنگوی كاخ سفید اعلام كرد كه امریكا با پایان دادن به جنگ یك تریلیون دلار ذخیره خواهد كرد.

14 مرداد؛ 10 تانكر سوخت نیروهای خارجی در اطراف كابل به آتش كشیده شد و در روز بعد 31 نظامی امریكایی بر اثر سقوط یك بالگرد كشته شدند. لئون پانتا وزیر دفاع امریكا اعلام كرد كه به همین دلیل جنگ در افغانستان ادامه خواهد یافت. اوباما نیز اراده خود را مبنی بر لزوم ادامه جنگ در افغانستان اعلام كرد.

22مرداد؛ مشاوران امنیت ملی افغانستان و امریكا در مورد همكاری استراتژیك بین دو كشور به خصوص انتقال مسئولیت امنیتی به نیروهای بومی افغانستان گفت وگو كردند.

23مرداد؛ رشوه ایتالیایی ها به نیروهای طالبان برای حفظ جان نیروهای نظامی این كشور خبرساز شد.

27 مرداد؛ دفتر امور فرهنگی انگلیس در افغانستان مورد حمله قرار گرفت.

4 شهریور؛ حامد كرزی به عربستان سفر كرد و با ملك عبدالله پادشاه این كشور دیدار كرد. گفته می شود كه كرزای در این سفر با نمایندگان طالبان دیدار و گفت وگو كرده است. حامد كرزای در این سفر از طالبان درخواست كرده تا به روند صلح بپیوندند. همچنین در روز قدس مردم افغانستان راهپیمایی با شكوهی برگزار كردند.

11 شهریور؛ مذاكرات چهارجانبه افغانستان، پاكستان، تاجیكستان و روسیه در دوشنبه برگزار شد. در 14 شهریور نیز چهار كشور ذكر شده در مورد مبارزه با مواد مخدر با یكدیگر گفت وگو كردند.

20 شهریور؛ 77 نظامی امریكایی در سالروز واقعه 11 سپتامبر 2001 كشته شدند.

22 شهریور؛ بر اساس اعلام یك روزنامه انگلیسی، امریكا از ایجاد سفارت طالبان در قطر حمایت كرد.

29 شهریور؛ برهان الدین ربانی ریاست شورای عالی صلح افغانستان ترور شد. وی فعالیت های طالبان در انجام عملیات های انتحاری را فاجعه آمیز خوانده بود. طالبان مسئولیت ترور شهید ربانی را بر عهده نگرفت. مقامات كابل انگشت اتهام را به سوی پاكستان و به خصوص شبكه حقانی نشانه رفتند.

4 مهر؛ ساختمان سازمان سیا در كابل مورد حمله قرار گرفت.

13 مهر؛ مارك گراسمن به كشورهای خلیج فارس، چین، قطر، تركیه، هند و افغانستان و پاكستان سفر كرد و با مقامات این كشورها گفتگو كرد. همچنین حامد كرزای با سفر به دهلی نو اولین قرارداد همكاری استراتژیك خود را با مان موهان سینگ نخست وزیر هند امضا كرد. طرح ترور كرزای توسط اساتید و دانشجویان دانشگاه كابل كه مرتبط با القاعده می باشند كشف شد.

27 مهر؛ اولین گروه از نظامیان فرانسوی افغانستان را ترك كردند.

2 آبان؛ هزاران نفر در افغانستان علیه پیمان استراتژیك با امریكا تظاهرات كردند.

11 آبان؛ كنفرانس استانبول متشكل از كشورهای همسایه افغانستان در تركیه برگزار شد.

14 آبان؛ یك ژنرال امریكایی به دلیل ناتوان خواندن دولت افغانستان از ارتش امریكا اخراج شد.

25 آبان؛ لویی جرگه یا نشست سراسری در افغانستان جهت بررسی پیمان همكاری استراتژیك با امریكا برگزار شد. این جرگه مورد حمله گروههای تروریستی قرار گرفت. مخالفت با حضور دایمی امریكایی ها در افغانستان، پذیرش مشروط همكاری استراتژیك با امریكا و حضور قانونمند نیروهای خارجی از جمله توافقات این جرگه بود كه به عنوان مشورت به دولت ارایه شد.

5 آذر؛ 'عبدالسلام ضعیف' سفیر طالبان در پاكستان، در آستانه برگزاری كنفرانس بن دوم در آلمان به این كشور سفر كرد.

14 آذر؛ كنفرانس بین المللی بن دوم با حضور 100 كشور و سازمان بین المللی و منطقه ای در كشور آلمان برگزار شد.

29 آذر؛ برخی از سران طالبان از زندان گوانتانامو آزاد شدند. این امر به چراغ سبز امریكا جهت مذاكره با طالبان تفسیر شد.

2 دی؛ 10 هزار نیروی نظامی امریكایی از افغانستان خارج شدند.

7 دی؛ اولین قرارداد نفتی افغانستان با كشور چین به مبلغ 7 میلیارد دلار امضا شد.

13 دی؛ طالبان مذاكره با امریكا جهت ایجاد دفتر سیاسی در قطر را تایید كرد.

14 دی؛ سازمان ملل اعلام كرد كه درآمد مواد مخدر در افغانستان 133 درصد رشد كرده است.

25 دی؛ تصاویری مبنی بر توهین نظامیان امریكایی به اجساد قربانیان افغان منتشر شد.

1 بهمن؛ مقامات افغانستان در گفتگو با گراسمن رضایت خود را از انتقال زندانیان طالبان به قطر اعلام كردند.

4 بهمن، حامد كرزای با سفر به سه كشور ایتالیا، فرانسه و انگلیس، سه قرارداد همكاری استراتژیك با مقامات این سه كشور اروپایی امضا كرد.

9 بهمن؛ افغانستان از سازمان ملل تقاضای كمك 437 میلیون دلاری كرد.

11 بهمن؛ دولت و شورای عالی صلح افغانستان حمایت خود را از برگزاری مذاكرات صلح با طالبان در عربستان اعلام كردند.

13 بهمن؛ ناتو طی گزارشی اعلام كرد كه طالبان خواهان بازپس گیری افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی است. همچنین گفته می شود كه از سال 2007 تا 2012 نیروهای ناتو 45 بار توسط افغانها و نه طالبان مورد حمله قرار گرفته اند كه نتیجه آن كشته شدن 70 نیروی نظامی ناتو بوده است.

19 بهمن؛ بر اساس اعلام مقامات امریكا 40هزار نیروی ویژه امریكا پس از سال 2014 (یعنی زمان خروج تعیین شده از افغانستان توسط اوباما) در افغانستان باقی خواهند ماند.

27 بهمن؛ پس از آنكه حامد كرزای از مذاكره با طالبان خبر داد، گروه طالبان این خبر را تكذیب كرد زیرا از دیدگاه طالبان دولت افغانستان صلاحیت مذاكره را ندارد و طرف اصلی طالبان در مذاكرات امریكایی ها می باشند.

28 بهمن؛ نشست سه جانبه ایران، افغانستان و پاكستان در اسلام آباد برگزار شد. در این كنفرانس سه جانبه، مسائل مربوط به اقدامات مشترك در زمینه مبارزه با تروریسم، موضوع همكاری‌های اجتماعی و اقتصادی محورهای اصلی این دور از مذاكرات را تشكیل می دادند.

1 اسفند؛ مك كین نامزد جمهوری خواه رقابت های ریاست جمهوری اعلام كرد كه امریكا از موضع ضعف با طالبان مذاكره می كند.

3 اسفند؛ سوزاندن قرآن در پایگاه نظامی بگرام توسط نیروهای خارجی سبب شد دامنه اعتراضات مردم افغانستان تقریبا به تمامی شهر های این كشور كشیده شود و نیروهای خارجی را مجبور به استفاده از سلاح گرم در مقابله با مردم افغانستان كند. امریكا و انگلیس به دلیل شدت اعتراضات و حفظ جان اتباع خود، مستشاران خود را از ادارات دولتی افغانستان خارج كردند.

9 اسفند؛ نشست سه جانبه افغانستان، چین و پاكستان با تاكید بر همكاری‌های منطقه‌ای و مبارزه با تجزیه‌طلبی در پكن برگزار شد.

12 اسفند؛ با ورود اولین كاروان انتقال تجهیزات و نیروهای نظامی آمریكا، متشكل از 20 كامیون سنگین به منطقه 'شیرخان بندر' تاجیكستان، آغاز خروج آمریكا از افغانستان كلید خورد.

16 اسفند؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس طی گزارشی طرح امریكایی را فاش كرده است كه بر اساس آن قرار است سازمان اطلاعات مركزی امریكا موسوم به 'سیا' بعد از سال 2014 كنترل نیروهای ویژه امریكا در افغانستان را در اختیار گیرد.

21 اسفند؛ 15 غیر نظامی افغان به دست یك سرباز امریكایی كه گفته می شود از مشروبات الكلی استفاده كرده بود كشته شدند. همچنین بر اساس توافق صورت گرفته بین مقامات امریكا و افغان مدیریت زندان بگرام به نیروهای افغان واگذار خواهد شد.

24 اسفند؛ به دنبال كشته شدن 16 غیرنظامی افغان توسط یك سرباز آمریكایی، 'لئون پانتا' وزیر دفاع آمریكا سر زده وارد افغانستان شد.

نگاه به آینده

---------------------------

مداخله غرب در افغانستان وارد سال یازدهم می شود و دو سال دیگر یعنی در سال 2014، نیروهای خارجی باید این كشور را بر اساس استراتژی از پیش طراحی شده ترك كنند. هرچند اهداف كنفرانس بن و استانبول جذب حمایت بیشتر برای دولت افغانستان بود اما نكته واضح آنست كه افغانستان شبیه یك الگوی غربی كه كشورهای خارجی می خواستند آنرا بسازند یا شبیه الگویی از حكومت طالبان و یا هرگونه روند عادی مبتنی بر مصالحه نخواهد بود. به نظر می رسد كه در این كشور همچنان روندهای مبتنی بر تصمیم گیری قبیله ای و بومی، حكومت محلی و نفوذ برخی از قدرت های خارجی باقی خواهد ماند. اما نفوذ قدرت ها منطقه ای در این كشور بیش از تاثیر قدرت های غربی خواهد بود. برخی از كارشناسان غربی معتقدند آینده افغانستان توسط نیروهایی تعیین خواهد شد كه قبل از غربی ها همانند هند، پاكستان و ایران در این كشور فعالیت داشتند.

همانند دیگر دوران های تاریخی، دولت مركزی افغانستان ضعیف باقی خواهد ماند. دولت كرزای با دولت نجیب الله در دوره حمله شوروی یعنی در دهه 80 مقایسه می شود كه دولتش با ویژگی هایی همچون فساد، وابستگی خارجی و هدر دادن منابع شناخته می شد. نجیب خواستار اتحاد در بین مردم بود و نفوذ موثری داشت. كرزای نمی تواند یك حزب بسیار قوی ایجاد كند. هرچند در سال 2011 حزب صداقت و عدالت ایجاد شد اما زمان تاسیس برای این حزب بسیار دیر شده بود. رقابت جغرافیای قومی در این كشور بطور مستقیم و یا نیابتی ادامه خواهد یافت. با ورود طالبان به روند سیاسی افغانستان این گروه در مناطق پشتون نشین تقویت خواهد شد و ممكن است جزیی از دولت افغانستان را تشكیل دهد. اگر اختلافات هند و پاكستان حل نشود نزاع نیابتی این دو كشور در افغانستان افزایش خواهد یافت. ضعف حكومت، فساد و اقتصاد وابسته به كمك های بین المللی ادامه خواهد یافت.

همچنان بحران امنیت در افغانستان باقی مانده و نیروهای خارجی معتقدند كه برنامه های آنها برای ایجاد ثبات در افغانستان به پایان نرسیده است. اكنون نیروهای خارجی استراتژی خود را از نابود كردن القاعده به ماندن در افغانستان جهت ایجاد ثبات در این كشور تغییر داده اند. برنامه نیروهای خارجی علاوه بر آنكه هنوز از مایه های نظامی بسیار شدید برخوردار است مایه های نرم افزارانه ای بسیار قوی دارد كه نتیجه آن خدشه دار كردن هویت، غربی كردن و تخریب ساختار های بومی در افغانستان است .

تاكتیك طالبان بیانگر یك شمشیر دو لبه است كه از یك سو باعث حضور نیروهای خارجی و ضد تروریسم در افغانستان شده است و از سویی خطر ارتجاع یا بازگشت طالبان با توجه به ریشه های اجتماعی این گروه، همچنان در دسترس قرار دارد. بنابراین فعالیت نیروهای خارجی از زمان حال یعنی اوایل 2012 تا 2014 یعنی زمان انتقال مسئولیت امنیتی به نیروهای افغان برای آینده این كشور بسیار اهمیت دارد. بنابراین زمان، شیوه و ماهیت خروج نیروهای خارجی بسیار تعیین كننده است. بحث صرفه جویی در هزینه های دفاعی آمریكا كه براساس آن قرار است 487میلیارد دلار در بودجه های نظامی پنتاگون طی یك دهه آتی صرفه جویی شود برای اوباما بسیار حائز اهمیت است اما مساله مهم تر این است كه آینده ایالات متحده نه در هندوكش افغانستان كه در حوزه اقیانوس آرام قرار خواهد داشت.

تحقیق**م.پ**1358



:: برچسب‌ها: لا , بارسلونا , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، مركز لرزه نگاری كشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیك تهران، زمان وقوع این زمین لرزه را ساعت 4 و 36 دقیقه و 16 ثانیه روز دوشنبه (امروز) ثبت كرده است.

هنوز از خسارات یا تلفات احتمالی این زمین لرزه گزارشی دریافت نشده است.ك/3

8154/2624 ** 1574



:: برچسب‌ها: آسمان , پرنده ,
:: بازدید از این مطلب : 494
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، مركز لرزه نگاری كشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیك تهران، زمان وقوع این زمین لرزه را ساعت 4 و 36 دقیقه و 16 ثانیه روز دوشنبه (امروز) ثبت كرده است.

هنوز از خسارات یا تلفات احتمالی این زمین لرزه گزارشی دریافت نشده است.ك/3

8154/2624 ** 1574



:: برچسب‌ها: عروسی , دریاچه , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 565
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش شینهوا، كامرون به عمیقی از اقیانوس رفته بود كه پیش از این تنها دو نفر و آن هم پنجاه سال پیش به آنجا سفر كرده بودند.

وی به تنهایی به این سفر رفت و قصد داشت كه شش ساعت را در اعماق اقیانوس به گشت و گذار بپردازد؛ فیلم سه بعدی بگیرد و نمونه هایی را برای دانشمندان جمع آوری كند.

این نقطه از اقیانوس دراز گودال 'ماریانا' نام دارد. دراز گودال، نقاط عمیق در كره زمین هستند كه در زیر اقیانوس ها جای دارند.

كامرون برای رسیدن به عمیق ترین نقطه این درازگودال دو ساعت در راه بود.

این فیلمساز امروز (دوشنبه هفتم فروردین ماه) اندكی پیش از ساعت هشت صبح به وقت محلی به منطقه ای موسوم به 'Challenger Deep' رسید. این منطقه در 7 مایلی زیر سطح اقیانوس قرار دارد.

زیردریایی او در این سفر، 'دیپ سی چلنجر' نام دارد و تنها سرنشین آن نیز خود كامرون است.

خرج ساختن این زیر دریایی و سفر او را فیلم ساز، موسسه نشنال جیوگرافیك و شركت رولكس پرداخت كردند.

كامرون پیش از شروع سفرش، به رسانه ها گفته بود این سفر برای 'به انجام رساندن یك رویا' انجام می شود.

زیر دریایی وی در كشور استرالیا ساخته شده است. در چند سال گذشته، كامرون به صورت مخفیانه با همكاری مهندسانی كه در استرالیا هستند مشغول ساخت این زیر دریایی بوده است.

'دیپ سی چلنجر' یازده تن وزن دارد و طول آن هفت متر است، بیشتر قسمت های این زیردریایی از فوم است، به جز صندلی كارگردان كه از فولادی محكم ساخته شده است.

كامرون به این زیر دریایی 'اژدر عمودی' لقب داده است كه آب را می شكافد و با سرعت به اعماق زمین می رود.

این زیر دریایی درست شبیه یك استودیوی تلویزیونی كوچك است؛ با نورافكن های فراوان و دوربینهایی در اطراف آن.

كامرون گفته كه در بازگشت می خواهد یك مستند درباره سفرش بسازد.

زیردریایی همچنین دو بازوی محرك دارد. این بازوها برای جمع آوری نمونه از كف اقیانوس است.

جیمز كامرون، سومین نفری است كه به این عمق از اقیانوس می رود. پیش از او دو نفر دیگر در پنجاه سال پیش به چنین سفری رفته بودند.

سفر قبلی به درازگودال ماریانا، را 'دان والش' و 'ژاك پیكارد' انجام داده بودند. اولی یك افسر بازنشسته در نیروی دریایی آمریكا بود و دومی یك دانشمند سوئیسی در رشته اقیانوس سنجی بوده است.

آنها 20 دقیقه بر كف اقیانوس ماندند. اما چیز چندانی از كف اقیانوس ندیدند. چراكه بر اثر ضربه ای كه هنگام فرود آمدن آنها به زمین وارد شد، گل و لای بلند شد و دید آنها را مخدوش كرد.

علمی**9023**1588



:: برچسب‌ها: ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

در سالروز انعقاد چنین قراردادی كه جز خدشه دار كردن غرور ملی ایرانیان و سلطه هر چه بیشتر بیگانگان بر سرزمین ما، حاصلی دیگر نداشته است. اشاره ای كوتاه به سابقه و چگونگی شكل گیری این معاهده، خواهیم داشت.

قرارداد تركمنچای در دوران حكومت فتحعلی شاه قاجار و پس از پایان جنگ دوم ایران و روسیه با حمایت و تشویق دولت انگلیس به نمایندگی مك دونالد سفیر این كشور در ایران؛ بین عباس میرزا و پاسكوویچ در ناحیه آذربایجان و قفقاز جنوبی منعقد شد، این قرارداد در پی نرسیدن آذوقه، تضعیف روحیه سپاه ایران و پیشرفت سپاه روس به سمت تبریز، مطرح و به امضا رسید.

این عهدنامه با تعهدات سنگینی كه برای ایران ایجاد كرد؛ پایان تلخ دیگری بر جنگ دوم ایران و روس بود، بر اساس این عهدنامه، ایروان و نخجوان به روسیه واگذار و غرامت كلانی از جانب ایران به قوای روس پرداخت شد، روسیه حق عبور و مرور آزاد كشتی های تجاری خود به دریای خزر و حق قضاوت كنسولی به اتباع خویش را دریافت كرد و استرداد اسرای طرفین صورت پذیرفت.

اما مهمترین مساله كه بعد از انعقاد این قرارداد به وقوع پیوست حضور پررنگ امپراطوری روسیه در دریای خزر و ادعای حاكمیت روسیه بر كرانه های خاوری آن بود، این ادعا سبب شد تا قرارداد دیگری به نام 'آخال' بین دو كشور امضا شود و روسیه بر آن منطقه نیز نفوذ كند.

پس از پیروزی انقلاب كمونیستی در شوروی، لنین درصدد برآمد تا با لغو تمام امتیازات استعماری دولت تزاری پیشین، حسن نیت خود را به جهان نشان دهد بنابراین دولت 'صمصام السلطنه' با استفاده از این فرصت، قرارداد تركمنچای و امتیازات واگذار شده بر اساس آن را لغو كرد. اما دولت بریتانیا مصوبه ای كه بر اساس آن استرداد حاكمیت ایران بر مناطقی كه در قرارداد ذكر شده بود، تثبیت می شد را رد و به این ترتیب بخش هایی از خاك ایران از آن جدا شد.

و پس از چهل سال از تحمیل قرارداد آخال، قراردادی میان شوروی، به عنوان جانشین امپراطوری روسیه با دولت ایران، با عنوان قرارداد 1921 منعقد شد.

بر اساس فصل یازدهم این قرارداد، دولت ایران و شوروی از حق برابر در زمینه كشتی رانی در دریای خزر برخوردار می شدند كه در این فصل برای اعطای حق كشتی رانی توسط دو دولت در این دریا چنین آمده است: 'نظر به این كه مطابق اصول بیان شده در فصل اول این عهدنامه، عهدنامه منعقده در فوریه 1828 مابین ایران و روسیه در تركمنچای كه فصل هشت آن حق داشتن بحریه را در بحر خزر از ایران سلب نموده بود، از درجه اعتبار ساقط است، مع هذا طرفین معظمتین متعاهدتین رضایت می دهند كه از زمان امضای این معاهده هر دو بالسویه حق كشتی رانی آزاد را زیر بیرق‌های خود در بحر خزر داشته باشند'.

پس از گذشت سال ها از امضای عهدنامه تركمنچای و آخال، قرارداد دیگری با عنوان 'بحر پیمایی در دریای مازندران' در فروردین ماه 1319 مصادف با سال 1940 میلادی میان ایران و شوروی به امضا رسید.

این قرارداد را می توان بیشتر از دید بازرگانی و كشتی رانی مورد بررسی قرارداد. چرا كه در بند چهار ماده 12 قرارداد بحر پیمایی می خوانیم: 'هر یك از طرفین متعاهدتین، ماهیگیری در آب‌های ساحلی خود تا حد 10 میل دریایی را به كشتی ‌های خود اختصاص داده و این حق را برخود محفوظ می دارد كه واردات ماهی ‌های صید شده از طرف كاركنان كشتی ‌هایی كه زیر پرچم او سیر نمایند، از تخفیفات و مزایای خاصی بهره مند سازند'.

این قرارداد با توجه به تضعیف آشكار حاكمیت مطلق ایران بر دریای خزر، همچون قراردادهای دیگر، تلخی خود را به همراه داشت و بعدها به عنوان قرارداد 'تركمنچای دوم' در تاریخ ثبت شد.

و اینگونه بود كه باردیگر سر سپردگی و عدم درایت پادشاهان خودكامه، ضعیف و وابسته قاجار باعث اعطای امتیازی دیگر به دول خارجی شد كه نسل آینده را به پرداخت تاوانی بزرگ وادار كرد.

اطلاع**9128**1717



:: برچسب‌ها: کنسرت , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 546
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

وی كه به عنوان یكی از اعضای راهپیمایان جهانی به سوی قدس به دمشق سفر كرده است روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در دمشق خاطر نشان كرد: این سازمان ها در نظر دارند تا ضمن انجام فعالیت های مشترك در این ارتباط اقداماتی را نیز برای متحد كردن ملت های جهان علیه اسراییل و در راستای حمایت از مردم فلسطین انجام دهند.

این كارشناس مسایل خاورمیانه با تاكید بر این كه برگزاری برنامه راهپیمایی جهانی به سوی قدس یكی از اقدامات سازمان های مردم نهاد است ، افزود : این اقدام اكنون با مشاركت صدها 'ان. جی. او ' صورت می گیرد و این اقدام می تواند در آینده گسترش یافته و ابعاد مختلف دیگری به خود بگیرد.

رویوران خاطر نشان كرد كه در همین راستا اكنون اقداماتی نیز برای گسترش همكاری با سازمان های مردم نهاد در كشورهای امریكا لاتین جریان دارد ، گفت : رایزنی ها شروع شده و آنان در این راهپیمایی حضور ندارند ولی در برنامه های بعدی حضور خواهند داشت.

وی تاكید كرد كه امروز سازمان های مردم نهاد و غیر دولتی به عنوان بازیگر فعال در عرصه بین المللی ظاهر شده اند و در ارتباط با موضوع فلسطین نیز فعالیت این سازمان ها برجسته تر بوده و در جریان فعالیت برای شكستن محاصره غزه نیز ما شاهد بودیم كه بیشترین حركت مانند ارسال كمك و امداد رسانی از سوی سازمان های مردم نهاد صورت گرفت و دولت ها كار خاصی انجام ندادند.

این تحلیلگر مسایل خاورمیانه با اشاره به گزارش گلدستون در ارتباط با تجاوزات رژیم صهیونیستی و گزارش مربوط به حمله به ناوگان آزادی از سوی نیروهای دریایی این رژیم خاطر نشان كرد : این گزارش ها چهره زشت اشغالگری و اقدامات جنایتكارانه رژیم صهیونیستی را برای جهانیان و افكار عمومی آشكار كرد و به گونه ای هماهنگ با فعالیت های سازمان های مردم نهاد شد.

رویوران گفت : اسراییل به دنبال انتشار این گزارش ها در عرصه های بین المللی دچار مشكل شد و این نشانگر دامنه تاثیر فعالیت های سازمان های مردم نهاد در سطح منطقه ای و بین المللی است كه می توانند به عنوان یك بازیگر تمام عیار به خصوص در ارتباط با فلسطین اشغالی فعالیت كنند.

وی خاطر نشان كرد: بعد از كاروان آسیایی كمك به مردم غزه در سطح بالاتری هماهنگی و ارتباط بین اعضای مختلف آن ایجاد و امروز منجر به شكل گیری راهپیمایی جهانی به سوی قدس شد و این حركت از سه قاره اروپا ، آسیا و افریقا صورت می گیرد و الان بخشی از گروه آسیایی آن وارد دمشق شده است .

این كارشناس سیاسی با اشاره به این كه گروهی از این افراد شامل اتباع كشورهای پاكستان ، هند ، ایران ، بحرین و سریلانكا از طریق زمینی و هوایی وارد دمشق شده و گروه دیگری از راه دریا به لبنان سفر می كنند تا در روز جمعه برنامه مزبور در نزدیك ترین مناطق به فلسطین اشغالی برگزار شود ، افزود : در حال حاضر منتظر تصمیم شورای مركزی در ارتباط با تجمع و راهپیمایی در مرزهای لبنان و یا سوریه هستیم .

شماری از اتباع كشورهای مختلف آسیایی مانند پاكستان، هند، افغانستان ، سریلانكا و بحرین روزشنبه برای حضور در تجمع جهانی روز زمین وارد دمشق پایتخت سوریه شدند.

اعضای این هیات به علت صادر نشدن روادید آنان توسط تركیه مجبور به ورود به سوریه از طریق مرز هوایی شدند. قرار است یك هیات دیگر نیز كه روادید تركیه را دریافت كرده اند، برای پیوستن به این هیات از طریق مرز زمینی وارد سوریه شوند.

این افراد قصد دارند در نزدیك ترین مرز فلسطین اشغالی به مناسبت روز زمین (یوم الارض) در لبنان ،سوریه ، اردن و مصر تجمع كنند.

در جریان استقبال از این هیات ' خالد عبدالمجید ' دبیر برگزاری تجمع جهانی به مناسبت روز زمین و شماری از فلسطینی ها در فرودگاه بین المللی دمشق حضور داشتند.

این برنامه قرار است روز 30 مارس (جمعه 11 فروردین) و همزمان با سی و ششمین سالروز روز زمین در كشورهای همجوار فلسطین اشغالی برگزار شود.

در برنامه تجمع جهانی به مناسبت روز زمین اتباع 65 كشور از جمله امریكا حضور خواهند داشت.

در 30 مارس 1976 میلادی نظامیان رژیم صهیونیستی تظاهرات مسالمت آمیز مردم فلسطین در مناطق اشغالی 1948 میلادی را در اعتراض به مصادره زمین های خود توسط صهیونیست ها به خاك و خون كشیده و شش فلسطینی را شهید كردند.

خاورم**1436**2047**



:: برچسب‌ها: موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش ایرنا، این مهمانان خصوصی همگی از حامیان مالی حزب محافظه كار انگلیس بودند كه به خاطر اعانه های هنگفت شان به این حزب به مهمانی خصوصی نخست وزیر دعوت شده بودند.

دیوید كامرون روز دوشنبه و به دنبال بالاگرفتن جنجال رسانه ای در مورد 'كمك مالی به حزب محافظه كار برای لابی كردن با نخست وزیر' مجبور شد، فهرست مهمانان خصوصی و بخشی از كمك كنندگان به حزب حاكم را منتشر كند.

پیشتر دفتر نخست وزیری انگلیس اعلام كرده بود كه چون این مهمانی ها خصوصی بوده و هزینه های آن نیز از منابع دولتی پرداخت نشده است،جزییات آنها منتشر نخواهد شد.

اما ادامه فشارهای رسانه ای و احزاب مخالف، كامرون را وادار كرد كه این فهرست را منتشر كند، به این امید كه پایانی بر رسوایی های اخیر باشد.

نخست وزیر انگلیس امروز اعلام كرد كه طی یك سال گذشته سه بار برای كمك كنندگان به حزب محافظه كار در خانه شماره 10 داونینگ استریت مهمانی گرفته است.

وی در عین حال تاكید كرد كه این افراد را از سال ها قبل می شناخته و دعوت آنها برای مهمانی به معنای تحت تاثیر قرارگرفتن سیاست های دولتی نیست.

اكثر كمك كنندگان به حزب محافظه كار از سرمایه داران مشهور هستند و اطلاعات منتشره نشان می دهد كه هریك از این افراد بین 100 هزار تا دو میلیون پوند به این حزب كمك كرده اند. فهرست كمك های كمتر از 100 هزار پوند منتشر نشده است.

جنجال درباره مهمانی های خصوصی كامرون برای كمك كنندگان به حزب محافظه كار زمانی بالاگرفت كه یك نشریه انگلیسی گزارشی را درباره قیمت لابی كردن با نخست وزیر منتشر كرد.

'ساندی تایمز' چاپ لندن روز یكشنبه در گزارشی به نقل از یك مقام ارشد حزب حاكم محافظه كار فاش كرد كه با پرداخت حدود 250 هزار پوند به عنوان اعانه به حزب، می توان با دیوید كامرون نخست وزیر انگلیس و دیگر مقامات ارشد در مورد سیاست های مهم دولتی لابی كرد.

این نشریه سخنان 'پیتر كروداس' خزانه دار حزب محافظه كار را كه بصورت مخفیانه و توسط خبرنگاران پوششی ضبط شده بود، منتشر كرد كه بلافاصله منجر به عذرخواهی و استعفای آقای كروداس شد.

خزانه دار حزب محافظه كار در گفت و گو با خبرنگاران مخفی 'ساندی تایمز' كه خود را به عنوان كمك كنندگان بالقوه به حزب حاكم جا زده بودند، گفته است: شما می توانید با پرداخت حداقل 250 هزار پوند به حزب ما، به دیوید كامرون دسترسی پیدا كنید.

وی تایید كرده است كه با پرداخت این مبلغ می توان با نخست وزیر شام خورد و این فرصت را به دست آورد كه وی را تحت نفوذ قرار داد.

وی افزوده است: پرداخت حدود نیم میلیون اعانه به حزب محافظه كار در سال می تواند دسترسی افراد را به نخست وزیر، وزیر دارایی و دیگر مقامات ارشد دولتی در جریان مهمانی ها و مراسم های مختلف تضمین كند.

'كمك كنندگان می توانند حتی در آپارتمان خصوصی كامرون در خانه شماره 10 داونینگ استریت (دفتر نخست وزیر) غذا بخورند و طرح های مورد نظر خود را برای گنجانده شدن در دستور كار كمیته تعیین سیاست های دولتی، ارائه كنند.'

پس از افشای این سخنان جنجالی، آقای كروداس بلافاصله عذرخواهی كرد و از سمت خود استعفا داد و حزب محافظه كار نیز اعلام نمود در این باره تحقیق خواهد كرد.

از سوی دیگر حزب كارگر مهمترین حزب مخالف دولت در انگلیس، از دیوید كامرون نخست وزیر و رهبر حزب محافظه كار این كشور خواست كه در این زمینه با شفافیت عمل كند و بطور صریح به مردم بگوید به چه میزان و از چه زمانی از این موضوع اطلاع داشته است.

نخست وزیر انگلیس امروز اعلام كرد كه سخنان آقای كروداس نامناسب بوده و وی كار درستی كرد كه از سمت خود استعفا داد.

وی افزود: هیچ یك از حاضران در مهمانی های خصوصی در داونینگ استریت از طرف 'كروداس' معرفی نشده بودند.

كامرون در عین حال برضرورت اصلاح قوانین و مقررات مربوط به نحوه و میزان حذب كمك های مالی توسط احزاب سیاسی این كشور تاكید كرد.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: سگ ,
:: بازدید از این مطلب : 628
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

به گزارش گاردین، پس از سرمایه گذاری های سنگین در فصل تابستان انتظار می رفت لیورپول یكی از رقبای جدی برای قهرمانی لیگ برتر باشد ولی شكست خانگی در مقابل ویگان و نیز شكست های قبلی ازجمله برابر تیم قعرجدولی كویینز پارك رنجرزآنها را به رده هفتم جدول رساند و فاصله این تیم با رده چهارم به 13 امتیاز رسید.

اكنون سرمربی این تیم كه انتقادها را متوجه خود می بیند؛ می گوید دلیل این شكست ها افت تیم پس از پیروزی درجام اتحادیه و نیز رسیدن به مرحله نیمه نهایی جام حذفی است.

وی گفت: این انتقادها شگفت آور است. نمی گویم در برابر كویینز پارك رنجرز و یا ویگان خوب بازی كردیم ولی باید شرایط تیم را هم در نظر گرفت. سه بازی در شش روز برای هر تیمی سنگین است.

دالگلیش افزود: ما برای پیروزی در دیدارهای لیگ دچارمشكل شده ایم. باید درباره خودمان مطالعه كنیم. شاید لازم نباشد بیش از این فوتبال زیبا بازی كنیم.

سرمربی لیورپول درپاسخ به این سوال كه آیا سبك بازی این تیم تغییر خواهد كرد؛ بدون اشاره به جزییات گفت: ممكن است مجبور شویم فلسفه فوتبال خود را قدری تغییر دهیم.

شكست روز شنبه نخستین باخت لیورپول در خانه برابر تیم ویگان بود. تلفن هایی كه به شبكه های رادیویی و تلویزیونی می شود و نیز اظهارنظر ها در شبكه های اجتماعی نشان می دهد كه تعداد قابل ملاحظه ای از هواداران لیورپول ایمانشان را به سرمربی اسطوره ای این تیم از دست داده اند.

دالگلیش در واكنش به انتقادها پیروزی در رقابت های جام اتحادیه را مثال می زند و آن را دلیلی بر پیشرفت این تیم می داند ولی ' تام ورنر' رییس باشگاه لیورپول مشخص كرده است كه برای او و ' جان هنری' مالك بخش عمده سهام باشگاه پیروزی در لیگ برتر و كسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا در اولویت است.

قضاوت های دالگلیش در موارد زیادی زیر سوال رفته است. از جمله آنها می توان به دفاع سرسختانه او از ' لوییس سوارز' اشاره كرد كه به وجهه باشگاه لطمه زیادی زد و در یك مورد دیگر نیز به دلیل سوءتفاهمی كه از صحبت هایش در یك مصاحبه تلویزیونی در پی شكست از منچستریونایتد شده بود ناگزیر ازعذرخواهی شد.

وی در پاسخ به انتقادها از عملكرد برخی بازیكنان تیم گفت: اراده پیروزی در بدنه تیم وجود دارد ولی باید به هر بازی به تنهایی نگاه كرد و دلایل شكست و پیروزی در آنها را به طور جداگانه تحلیل كرد. اگر بخواهیم موفق شویم باید حق انتخاب زیادی در مورد بازیكنان داشته باشیم آن هم با وجود برنامه فشرده مسابقات و خستگی بازیكنان؛ اما واقعیت این است كه حق انتخاب زیادی نداریم.

1553



:: برچسب‌ها: سگ , توکیو , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 600
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : lsdf

'محمدرضا صابری' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به نامگذاری امسال به نام' تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی' افزود: تولید ملی در واقع زیر ساخت جهاد اقتصادی است كه تحقق آن نیازمند تلاش همه مردم و مسئولان دارد.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی اقتصادی پویا خواهیم داشت كه بتوانیم از تولید ملی و سرمایه كشور خود حمایت كنیم.

وی گفت: برای افزایش تولید ملی باید راهكارهایی از سوی دولت و مجلس در راستای حمایت از سرمایه گذار و كاهش بروكراسی اداری در مسیر سرمایه گذاری ارائه شود.

صابری، حمایت از تولیدات داخلی را عامل مهمی در كمك به كارگران و سرمایه‌گذاران داخلی ذكر كرد و یادآور دشد: با تولید كالاهای داخلی با كیفیت در مقایسه با كالاهای خارجی در صورت مصرف بیشتر می‌توان به توسعه اقتصادی و همه جانبه كشور كمك كرد.

665/330



:: برچسب‌ها: کانادا , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 فروردين 1391 | نظرات ()